Quantcast
Till salu inom: ”

sagan om isfolket säljes

Tidigare annonser till salu

Student och skönlitteratur Sagan om isfolket av Margit Sandemo Originalböckerna 1- 20 Pris: 400kr Litterär gestaltning av Leif Eriksson och Christer Lundfall ISBN: 978-91-21-18412-7 Pris: 150kr Alla tiders historia av Hans Almgren, Börje Bergström, Birgitta Almgren och Josef Rydén ISBN: 978-91-40-62049-1 Pris: 300kr E 2000 compact Småföretagande A av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Jöran Enqvist och Rolf Jansson ISBN: 978-91-47-09012-9 Pris: 350kr Köparen står för frakt, och affärerna går snabbt kollar mejlen flera gånger om dagen.
Jag säljer min samling med sagan om isfolket böckerna. De är i pocketformat och har några år på nacken, men absolut läsbara utan problem. Bok nr 1-4 och nr 14 är nya för jag tappade bort dom men köpte nya att ha i min samling.! Nypris idag för dessa böcker är 37 kr/st alltså nästan 1600 kr Jag säljer alla 42 böcker för 700 kr. Kan hämtas eller skickas med bussgods om köparen står för det. FÖRST TILL KVARN!
Format:Pocket Tryckt år:1989 Skick:I fint skick Vikt opackad:168gram Se! resume!--- Del 23 i serien inledd med Trollbunden. Vinga Tark och Heike Lind, båda tillhörande Isfolket, inleder kampen för att få tillbaka släktens egendomar. Men ännu sitter den hänsynslösa domaren Snivel på Gråstensholm, Heikes rättmätiga arv. För att besegra domaren är Heike tvungen att använda sina onda gåvor för att frambesvärja övernaturliga krafter. Till detta behöver han hjälp av en jungfryu - men kan han offra sin högt älskade Vinga?
Format:Pocket Tryckt år:1993 Skick:I fint skick Vikt opackad:159gram Se! resume!--- Del 33 i serien inledd med Trollbunden. Han är Tamlin, nattens demon, sänd av Tengel den onde för att spionera på Isfolket. Han uppsöker dem i deras mardrömmar och luskar reda på deras planer för framtiden. Men Tamlin har inte räknat med unga Vanja, som till och med efter Isfolkets mått har mycket speciella gåvor. För även om Tamlin är osynlig för alla andra, kan Vanja se honom - och förälska sig i honom.
Format:Pocket Tryckt år:1987 Skick:I fint skick Vikt opackad:154gram Se! resume!--- Del 36 i serien inledd med Trollbunden. Christa Lind är utvald till att föda Isfolkets alldeles speciella barn. Med tiden kommer det att ta upp kampen mot Tengel den onde. Christas styvfar vill att hon ska gifta sig med den kristne änkemannen Abel. Men han är dubbelt så gammal som Christa och har dessutom sju söner. Då går hennes tankar till den fattige torparsonen Lindelo över vilken det vilar en förunderlig mystik.