Quantcast
Till salu inom: ”

sako 75 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vapnet är i utmärkt skick, 62cm pipa med öppna riktmedel i stål, låda förberedd för Sako optilock kikarmontage, löstagbart kryssmagasin i stål med plats för 4 patroner, förstärkt låda med extra rekylbult, plundringsbar i säkrat läge, handutfyllnad i pistolgrepp för stadigare anläggning, oljebonad valnötskolv av montecarlotyp med kindstöd, nätskärning på både framstock samt pistolgrepp/kolvhals, original gummibakkappa, kolvlängd 36cm, tillfälle till en gedigen magnumstudsare av känt märke! Vapnet är licenspliktigt.
Sako 75 Finnlight Kal: 30-06 Skick: Bra skick. Fler bilder kan skickas på begäran. Obs: Vapnet kräver licens Om företaget Skavsta Jakthandel är en fullsortiments butik som ligger strax utanför Nyköping. Vi tillhandahåller de flesta märkena inom kläder, vapnen och tillbehör. Vi bedriver även en av Sveriges största hagelanläggningar. Skjutbanan är öppen året runt med förbehåll för för mycket snö. Välkomna in önskar personalen.
Bra skick. Inkl. Leupold 3-9x50 monterat på Sako Optilock montage. Vapnet kräver licens!
Sako 75 i kaliber 30-06 i fint bruksskick. Fullvuxen kvalitétsstudsare med den rätta känslan. Löstagbart kryssmagasin helt i stål. Bra öppna riktmedel. Bössan är använd men i gott skick med fin blånering och stock. Finns lite mindre märken på stocken. Avtagbara rembyglar. Vapnet kräver licens. Kan skickas men då tillkommer kostnad för frakt. Mailkontakt inledningsvis.
Kulvapen Sako 75 Luxus Kal 30-06 Utmärkt skick Vapnet kräver licens