Till salu inom

"schackspel säljes"

Butik Örebro
18 dagar

Schackspel

500 kr
Fyndtorget.se
Västerås
1 månader

Stort schackspel

400 kr
ABC-Annons.se
Västerås
1 månader

Schackspel 33 x 33

350 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

SCHACKSPELARNA I GORKIJPARKEN

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Rabén & Sjögren 1969. 91 sid. Omslag av Kerstin Hedeby. Fint skick!Dedikation: "Ove/hjärtliga hälsningar/Svante". Denna diktsamling kännetecknas av en väldig aptit på allt mellan himmel och jord och överflödar av stimulerande infall och associationer. Den har egenartade anknytningar till en gammaldags värld, den står ändå i nuet och i somliga stycken pekar den framåt. Den är snävt bunden till husknuten och den är brett internationell. Schackspelana är ömsom allvarlig, intrigerande, uppsluppen, förälskad, trosviss och ställvis rätt så crazy. Dessutom är dessa dikter - in enlighet med Foersters allmänna författarambitioner - lätta att läsa. Vilket inte hindrar att man blir sittande länge över somliga - som schackspelarna i Gorkijparken över sitt bräde.
200 kr
Bokbörsen.se

Silverpennan : roman

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Bra böcker, 1990 Förlagsband med skyddsomslag, 302s. 450g. Mycket gott skick. Baksidestext: I den lilla byn Trallee på Irland dör kvinnotjusaren Kelly tragikomiskt medan han försöker fly undan den ursinnige äkta mannen som kommer på honom med sin hustru. I Moskva är molekylärbiologen Vasilij Orlov just hemkommen efter en kvälls stillsamt schackspel med en god vän, när säkerhetspolisen griper honom och för bort honom. Varför får han aldrig veta. I Londons East End ser dvärgen Lester den lilla familjen Darlington, sonen Eric, hans syster Joyce och deras mor Beth, flytta in i en kyffig källarvåning på Morgan Street.... Det är en myllrande rik roman fylld av humor, dramatik, berättarglädje och fängslande människor och miljöer.
89 kr
Bokbörsen.se

Sista anrop till Berlin

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Bonniers. 1990. 507 s. Inbunden. 22x14cm. 540 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Över:Nils Larsson. /// Boken bygger på en verklig men föga känd spionaffrär under andra världskrigets första skede. Två av huvudpersonerna är Chuchill och Roosevelt. England står inför hotet om en tysk invasion och måste handla snabbt och resolut. De två andra är agenter som utkämpar en kamp mot tiden och mot varandra. Likt schackspelare gör de sina drag och motdrag - de både fruktar och respekterar varandra. Så kommer äntligen stunden då Jonathan Cabot står öga mot öga med sin motståndare - en av Hitlers farligaste medhjälpare. Slaget om Storbritanien kan börja.. ..
82 kr
Bokbörsen.se

Önskar hyra hus eller lägenhet 6-14/7-2013

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är några skötsamma schackspelare som önskar hyra hus eller lägenhet i Örebro under tiden 6-14/7-2013, 8 nätter. Schack SM spelas i Conventum Arena och självklart är det ett plus om det ligger inom gångavstånd från Conventum. Vi är intresserade av alla storlekar och av både villor och lägenheter. Så passa på att tjäna några tusenlappar på kort tid och samtidigt har ni nån som ser efter huset/lägenheten medans ni är bortresta! Mvh Patrick Drugge, Örebro SS
0 kr
Blocket.se

Hjalmar Söderberg och schackspelet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Bokförlaget Atlantis | Utg. 2010. Ej o.u. | Flexband. | 158 s. | 9789173534062 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: I Hjalmar Söderberg och schackspelet kartläggs och analyseras först Söderbergs schackintresse, talang och kunskaper. I nästa led används de nyvunna insikterna för att analysera ett antal av Söderbergs texter.Jesper Hall tar hjälp av sin bakgrund som professionell schackspelare, teaterregissör och författare för att genom dessa delade referensramar med Söderberg finna nya infallsvinklar på både hans schackintresse och hans författarskap. Resultatet ger vid hand att schack spelade en viktig roll både för människan och för författaren Söderberg.[Lagerplats: B2]
200 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj