Quantcast
Till salu inom: ”

segelbåt 606 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Höganäs
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

606:a med segelnummer 808 byggd i Sverige 1992 med dubbelbotten Bra meriter i SM seglingar, bland annat 6:a på SM år 2000 och 14 plats 2009. Kappseglings utrustad med genomgående Harken beslag kompletterat med Ronstan, Trinity roder, selden mast med ombyggd topp för avlasting av stor fall. Segel från Hamel 2011 och massa North segel från så sent som 2007 i fint skick. Släpvagn med vagga ingår i pris. (5000 :- billigare utan vagn)
Säljer min pappas segelbåt då han inte längre använder den. Båten är i fint skick och har tagits väl hand om i vattnet och på land. Båten säljs komplett med två segelställ och spinnaker. Även trailer ingår. Tyvärr har jag ingen bättre bild på den men är du serriöst intresserad så är du välkommen att titta på båten! Just nu står den på land i Bovallstrand. Kontakta mig gärna via mail.
Dubbla segelställ samt 2 spinnakers, obromsad kärra. Finns i Grebbestad.
606 ombyggd till dubbelbottnad med kompletta segel och spinnaker samt stålvagga som kan placeras på vanligt släp.
Fin 606:a, kappseglingsutrustad säljes. Mycket bra kondition förutom mindre obetydlig skrovskada vid relingen, dubbla segelställ inklusive spinnaker. Vagga på bilsläp ingår. Unikt tillfälle.