Quantcast
Till salu inom: ”

segelbåt b31 boström säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Höganäs
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båten är från mitten av 70-talet och är en B-31, Boström 31, första modellen. Storseglet är original, rullgenua II från 2002. Spinnakerbom finns. Solpanel + två batteriuppsättningar. En för start och en för förbrukning. Förbrukningsdelen är bytt 2009. Kyl + frys från 2009, Isotherm 49 liter med ASU funktion. Kök, sprikök origo 3000 (tvålågigt). VHF finns men ej inkopplad. GPS, Garmin 152. Ekolod finns. Toalett, ser ut som en Visa 308. Värmare finns men är av äldre modell. Rostfri vattentank. Motor bytt 2006, renoverad Yanmar diesel. Propeller + genomföring bytt samtidigt med motorn. Badstege + stävstege finns. 1 ankare ingår. Skotbänken ny 2009 + nya tampar till storskotet. Ingår både bockar och vagn + täcktällning och presenning. Vid intresse kan båten kan seglas ner till Stockholmsområdet för leverans.
Nu säljer vi vår klassiska segelbåt "Boström 31" till förmån för en större båt. Hon är välutrustad med nytt storsegel, rattstyrning, Furlexrulle, GPS, kommunikationsradio och kylskåp. Priset är mycket lågt satt eftersom träarbetet utombords behöver ses över och innertaket renoveras. I övrigt är hon mycket fin inuti med omklädda dynor, fabriksinredning och teakdurk. Motorn Yanmar 12 hk är i gott skick. Hon ligger i stabil stålvagga i Simrishamn. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hej Söker efter en boström 31. Hör av er om ni har B31 till salu. Inget renoveringsobjekt dock och inom stockholmsområdet. Skicka gärna lite bilder på båten och prisförslag så återkommer jag för en titt på båten. Om någon skulle vara intresserad av en snipa med 4taktsmotor från 08 som delbet så kan vi diskutera det. Min båt som delbetalning är inget krav. Hör gärna av er.
Jag söker efter en familjeseglare i storleken ca 27 till 32 fot . Typ Vega, Indra, Fingal, Shipman eller andra liknande i storlek och prisklass. Även Boström B31 kan vara intressant. Krav är plast, sjövärdig, vettig rigg , användbara segel, helst diesel inombordare. Fix, viss renovering och omvårdnad är inga problem. Hela Sverige. Pris efter objekt och skick. E-posta gärna med bild om du har och en prisidé så kontaktar jag er.