Quantcast
Till salu inom: ”

segelbåt centerbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Höganäs
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Allures 45, Ny modell som visades i Paris Dec 2010. Vi introducerar Allures Yachting i Sverige, båtar som är byggda för säker och bekväm segling på alla hav och vinterisolering för segling i alla klimat. Byggda i Aluminium med centerbord för att kunna ta sig in i grunda vikar ochh hamnar. Passar lika bra för året runtbruk i Stockholms skärgård. Starka, säkra och rymliga. Funktionella och gjorda för att seglas av liten besättning, men samtidigt eleganta och Lyxiga. Mycket rymlig sittbrunn och stora ytor på fördäck. Stora systern Allures 51 blev nominerad till Yacht of the Year i klassen Luxary Cruiser 2009-2010.
En liten trailerbar segelbåt med 4 kojplatser och separat wc. Perfekt båt för den som vill upptäcka nya platser utan att behöva segla 2veckor för att nå dit. Koppla båten bakom bilen och åk till västkusten för en veckas segling i bohuslänska skärgården. Regestrerad 2tons boggitrailer medföljer i priset. Utrustning: Fullattestor med stackpac kapell. Rullfock i maxstorlek. Genacker i spinnackerstrumpa. Självskotande setamarvinschar. Fall mm draget till sittbrunn. Centerbord manövreras från sittbrunn. Uppfällbart roder. Fällbar mast. Selva 7,5hk 4-taktsmotor med dubbla tankar. Dubbla batterier. Solceller. Kompass. Logg. Ekolod. GPS-plotter ink sjökort. Autohelm. Sprayhood. 50L vattentank 10+40. 2 lågig gasolspis. Kylbox. Bruceankare med ankareolina. badstege. Förtöjningsgods mm.
Sthil 525 525x200 centerbord snabbseglare ring Leif 0706736180
Fin segeleka 4,4 meter lång med centerbord, roder mast 6 meter med storsegel och fock. Båtupptagningsvagn, motorfäste samt åror medföljer. Kul att lära sig att segla med men fungerar även som en vanlig plasteka.
Säljer nu min segelbåt som jag har haft i min ägo i två år på grund av minskat intresse. En trevlig båt som är lätt att segla med. Dubbla skrov vilket gör den säker på sjön, ett tungt centerbord vilket gör det till en mycket stabil båt även i mycket blåst.