Till salu inom

"trissjolle säljes"

Göteborg
10 år

Trissjolle köpes

10 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kristinehamn

Trissjolle typ 2

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trissjolle är en allroundbetonad tvåmansjolle. Används till segling men kan förses med åror och utombordsmotor. Trissjollen byggs i glasfiberarmerad plast sedan 1959, då den ritades av Per Brohäll. Källa Wikipedia Vår båt är i stort sett i orginalskick men har kompletterats med skotskenor, nya block och en svirvelbas till storskotet. Skrovet har krackeleringar i gelcoten och har av tidigare ägare målats med bottenfärg men funkar OK om man inte siktar på en tävlingskarriär. Mastfoten är i bra skick och genomföringen i däcket har förstärkts med några glasfiberremsor.
8 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Trissjolle

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer min trissjolle som seglats på insjö dom sista 8 åren. Träsmast med allt fungerande. Gamla segel, ingen spinnaker. Behöver få en ny trädel baktill där rodret sitter. Törs inte säga nr å årsmodell men det är den med hinkar(som finns kvar). Vill bli av med den så den kommer till användning. perfekt att även lära sej ro i å bada å hoppa ifrån. Båten finns i inlandet å kan transporterar till kusten (Luleå).
7 300 kr
Blocket.se

Trissjolle Typ 2

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Totalrenoverad (det vattensjuka skummet bortaget, vanligt problem vilket gör många trissjollar mycket tunga, ett omfattande arbete) däck och innerliner demonterat. Allt återställt inkl förstärkningar mm. Flyttank i akter och sidor. Flytkuddar fram. Ny justerbar mastfot. Ny relingslist.Segel nr. 1212. Fin trämast och bom. Samtliga sittbänkar bytta (Mahogny). stor (+ en extra) samt fock Åror ingår, samt fäste för mindre snurra( motor ingår ej) Enklare sjösättningsvagn ingår.
6 500 kr
Blocket.se
Segelbåtar  ·  Tanum

Trissjolle typ 2

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Trissjolle typ 2 säljes. Nummer 2739, tillverkad 1968. Båten har inte varit i sjön de senaste tjugo åren. Visst renoveringsbehov.
3 000 kr
Blocket.se
Segelbåtar  ·  Ekerö

Trissjolle i plast

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Trissjolle i plast i mycket bra skick längd 430. Årsmodell 1980 men är mycket litet använd. Kontakta Jan Serrander 08 56045960 alt 070 600 81 35
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj