Quantcast
Till salu inom: ”

trissjolle säljes

Tidigare annonser till salu

Trissjolle är en allroundbetonad tvåmansjolle. Används till segling men kan förses med åror och utombordsmotor. Trissjollen byggs i glasfiberarmerad plast sedan 1959, då den ritades av Per Brohäll. Källa Wikipedia Vår båt är i stort sett i orginalskick men har kompletterats med skotskenor, nya block och en svirvelbas till storskotet. Skrovet har krackeleringar i gelcoten och har av tidigare ägare målats med bottenfärg men funkar OK om man inte siktar på en tävlingskarriär. Mastfoten är i bra skick och genomföringen i däcket har förstärkts med några glasfiberremsor.
Säljer min trissjolle som seglats på insjö dom sista 8 åren. Träsmast med allt fungerande. Gamla segel, ingen spinnaker. Behöver få en ny trädel baktill där rodret sitter. Törs inte säga nr å årsmodell men det är den med hinkar(som finns kvar). Vill bli av med den så den kommer till användning. perfekt att även lära sej ro i å bada å hoppa ifrån. Båten finns i inlandet å kan transporterar till kusten (Luleå).
Totalrenoverad (det vattensjuka skummet bortaget, vanligt problem vilket gör många trissjollar mycket tunga, ett omfattande arbete) däck och innerliner demonterat. Allt återställt inkl förstärkningar mm. Flyttank i akter och sidor. Flytkuddar fram. Ny justerbar mastfot. Ny relingslist.Segel nr. 1212. Fin trämast och bom. Samtliga sittbänkar bytta (Mahogny). stor (+ en extra) samt fock Åror ingår, samt fäste för mindre snurra( motor ingår ej) Enklare sjösättningsvagn ingår.
Trissjolle typ 2 säljes. Nummer 2739, tillverkad 1968. Båten har inte varit i sjön de senaste tjugo åren. Visst renoveringsbehov.
Trissjolle i plast i mycket bra skick längd 430. Årsmodell 1980 men är mycket litet använd. Kontakta Jan Serrander 08 56045960 alt 070 600 81 35