Quantcast
Till salu inom: ”

segelbåt j24 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Höganäs
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en j24 i bra skick , fint försegel, spinnaker, stor. Finns också genua i ok skick. Utrustad med allt för att segla, alla fall, gajar och skot och mesta av blocken är utbytta 2010. Förtöjninstampar, ankare, lina, vattendunk, bensindunk, avlastare, 4winchar, 2 plattors origokök, kompass, enkel gps plotter. Båt för kappsegling eller cruising, 4 bäddar förpik och 2 britsar, (fina dynor), mercury tvåtakt 4 hästar. J 24 är en av världens största entypsklasser, och med ett lys på 1,11 är det en rolig båt för seglingsintresserade. Båten kryssar mycket bra och seglar ifrån många andra båtar Båten är sjösatt och vårrustad och går att provsegla.
Dax att sälja min ögonsten, rustad för både racing och semester segling. Hon är klar för sjösättning. 2 uppsättningar segel, semestersegel o ok racing segel. Dynor, kompass, motor, vagga, fendrar etc. följer med. Vid funderingar hör av er.
Fyra j24 båtar som tjänstgjort vid företagsarrangemang och seglarskola. (Westerly 1979) Väl utrustade med allt vad som krävs av en dag eller weekendseglare. En trevligare båt att styra och segla är svår att finna. Samtliga segel enligt klassreglerna. VHF, pump, batteri, livboj, ankare, m.m. Vagga på hjul, pris per styck 35.000:-
Motorn har varigt på en J24 segelbåt har endast används för att komma in och ut ur hamnen. Det finns skavmärken på motorhuven i övrigt är den väldigt fin, nödstoppen är bortagen . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.