Quantcast
Till salu inom: ”

segelbåt marieholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
Tavla

Höganäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes för kunds räkning. Marieholm 26 från 1981 med en sötvattenkyld Volvo Penta MD5. Båten är i mindre behov av översyn av trä och div. Storsegel/fock/spinnaker/genua finns i bra bruksskick. Båten ligger på land i Karlshamn Vägga för visning. Säljes i befintligt skick. Ring för mer info. Välkommen. O.B.S Detta är en förmedlingsbåt som vi säljer för kunds räkning. Ring alltid oss och boka tid för visning.
Sea Cat till salu. Ritad av Pelle Petterson och byggd på Marieholmsvarvet 1973. 6,35 m *1,95 m , fenköl ca 1,1m djupgående. 3-4 sovplatser, orgio spritkök.Välplanerad och bra stuvutrymmen. Lättseglad och en perfekt förstabåt. Kompass, ankare,bord som kan sitta i sittbrunnen eller i ruffen, 3 segel och en tvåtaktsmotor Mariner 4 hk som går jättebra. Vagn som kan dras av antingen bil eller traktor medföljer. Inför sommaren 2011 byttes storskotet, fallen till både stor- och försegel och nya ventiler till självlänsen. Bottenmålad och sjösatt. Båtplats ingår för den här sommaren.
Marieholm ( 1974 tror jag ) Vacker och lättsam segelbåt. 6,35 lång, 1,95 bred, 1,1 m djupgående, 900kg. Mast, segel, ruffdynor finns + en kartong med andra tillbehör. 4 kojplatser varav 2 är stickkojer, litet utdragbart kök. 3 segel finns. doftar som den ska inuti, torr och fin. Rejäl statig kärra / uppställing 30km/h bilkoppling ingår i priset. Båten står nu på privat tomt i Nyköping och hämtas av köpare. Säljes pga tids och platsbrist.
Behöver inte längre min båtvagn, (trailer) så nu skall den bort. Har haft den till en Marieholm S 20 segelbåt, så den passar till båtar som är runt 20 fot dvs ca 6 meter långa. Det är kulkoppling på den så det går att köra båten ifråga, men jag har endast haft den som en båtvagga. Priset är endast 900 kr, vilket väl får sägas är mycket billigt, men som sagt, just nu står den bara i vägen. Köpte den för några år sedan för 4000 kr.
Marieholm ( 1974 tror jag ) Vacker och lättsam segelbåt. 6,35 lång, 1,95 bred, 1,1 m djupgående, 900kg. Mast, segel, dynor finns + en kartong med andra tillbehör. 4 kojplatser varav 2 är stickkojer, litet utdragbart kök. 3 segel finns. doftar som den ska inuti, torr och fin. Rejäl uppställningsvagn 30km/h bilkoppling ingår i priset. Båten står nu på privat tomt i Nyköping och hämtas av köpare. Säljes pga motorbåtsköp. Snackare, prutare och annat löst folk ignoreras bestämt! Snabb smidig enkel affär efterfrågas.