Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats säljes

Tidigare annonser till salu

Bo omgiven av vatten - mitt ute i Boknafjorden på ön Ombo. Njut de långa, ljusa sommarkvällarna på kajen, med utsikt över vatten och berg, med den friska fjordluften i näsan och vågornas sakta skvalp i öronen. Ren rekreation och uppladdning av tomma batterier! Huset är helrenoverat och nyinrett, rymligt med plats för flera familjer eller ett större sällskap. Husets träväggar ger en trevlig atmosfär, möbleringen är enkel och ren. Fjorden ger goda möjligheter till bad och fiske. Naturligtvis har ni egen båtplats. Öns speciella bergsnatur är perfekt att vandra i. Åk på dagstur till Stavanger och Lysefjorden med Predikestolen och Kjerag. N16291 ligger intill. Granne: 30 m.
Semesterhuset ligger vackert bland småfjällen och är beläget på en stor tomt i närheten av den kända badstranden Njervesanden. Det finns en härlig öppen spis för mysiga kvällar och med fin utsikt över havet. Tvärs äver vägen ligger den familjevänliga stranden, ca 100 m. Man kan förhandsbeställa hyra av Yellowboats och Greenboats. Båtplats och uthyrningsplats finns på Furuholmen, ca 3 km. Åk ut på fisketur eller upptäcktsförd utmed den tjusiga sörlandskusten, där upplevelserna står i kö: Lindesnes fyr, Korshamn, Farsund, Lista...
Moderna semesterhus alldeles vid vattnet och inte långt från Åkrahamn. Egen båtplats utanför dörren. Karmöy har långa, gröna slätter, en väderbiten kustremsa och milt klimat. Karmöy Golfklubb har en 9-håls bana vid Skudeneshavn längst söderut på ön. På nordspetsen ligger en 18-hålsbana tillhörande Nordvegen Golfklubb. Vid rensningsplatsen med rinnande vatten kan du göra i ordning dagens fångst. Parkering ca 30 m. Runt om på Kamröy ligger sevärdheterna tätt: festivalstaden Haugesund, historiska Avaldsnes, idyllisk trähusbebyggelse i Skudeneshavn och Norges minsta kommun Utsira.
I en av Budapest vakraste bostadspark med 10 st fristående hus finns den här fastigheten till salu. Huset byggdes 2002 med högsta standard och kvalite. Centralvärme, aircond. larmsystem, kabel Tv, internet. Finns 2 bils varmgarage, 3 terass och vinterträgård med uppvärmning. 1000 m2 friköpt tomt med uppvuxen fruktträd, ligger 100 m från Duna floden. Nära till skola och affärer. Möjlighet till båtplats. Bilder kan mailas vid intresse. Fantastisk fint fastighet och område. Pris: 353.000 euro
Jag har en mycket fin & ljus 2:a på tredje våningen med utsikt åt tre väderstreck. Det är ett nyproducerat hus från 2007 med parkettgolv. Öppet mellan kök och vardagsrum. Ett stort, ljust badrum med fönster. En mysig balkong med eftermiddagssol + en fransk balkong. Tvättstuga finns i huset bredvid. Ett lugnt och skönt område med gångavstånd till tunnelbana och 10 minuter till stort Shoppingcenter. Nära till skog, natur och ev. båtplats. Sökes: Direkt - & Triangelbyten. Jag är på jakt efter en mindre lägenhet med en max hyra på 5000kr. Alla svar av intresse.