Till salu inom

"sensus madrass säljes"

Landskrona
Igår

Blixten mcqueen

1 500 kr
Citiboard
Butik Västerås
Igår

Volvo XC90 D5 AWD Aut Inscr...

408 500 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Barnvagn Syskon två sittdel...

2 999 kr
Blocket.se
Igår

Ikea Säng Sniglar

300 kr
Blocket.se
Halmstad
11 dagar

Dubbelsäng

3 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Barnsäng att växa i

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Täby

Avlastande sensus madrass till spjälsäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sensus Barnmadrass avlastar barnets kropp och ger en lugn och fridfull sömn. Dessutom har det temperaturkänsliga materialet SENSUS MEMORYFOAM en välgörande inverkan på barnets sömn. Ett barn sover länge åt gången, och temperaturen kan variera en del under natten. Barn blir ofta väldigt varma under nattsömnen, bara för att börja frysa under morgontimmarna. Därför är det en fördel att madrassens luftventilation och det quiltade överdraget effektivt håller överskottsvärme och fukt borta från kroppen. Vår madrass är använd till ett barn, endast en kort tid.
650 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Hallands län

BRIO Barnsäng med spjäll

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mycket, fin säker och stabil barnsäng. Den har miljövänlig träkonstruktion med ribbotten. Djupet kan regleras genom att kunna ställa in ribbotten på 3 nivåer. Sängen är vitlackad vilket underlättar underhåll. Ena sidan kan lyftas upp och ned. Sängen inköpt 2008 på Beginners för 2000sek Nedmonteras snart och innan dess fler bilder kan skickas. En sensus madrass med tjock och mjuk överdrag kan följa med vid överenskommelse. Den kan tas av, tvättas och torkas lätt.
700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Helsingborg

Spjälsäng , Baby dan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Spjälsäng från Babyland av märket Baby dan Lite små färg på överkant har försvunnit men inte så mycket, är en fin bra säng Ny pris 2700 kr Med kommer en madrass från Sensus Vändbar , fastare på en sida och följer koppen bättre och är mjukare på andra. Ny pris 600 kr Vid intresse mejla eller sms a så ringer jag upp så fort jag kan.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Två Sensus bäddmadrasser

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer två 90 bäddmadrasser enbart 2 år gamla. För mer information läs nedan. Pris: 1400 billigare vid snabb affär. Information om Sensus Bäddmadrass Sensus Bäddmadrass, tillverkad av SENSUS MEMORYFOAM, avlastar hela kroppen och formar sig efter hur du ligger. Ryggraden får rätt vinkel och eventuella ryggproblem minskar. Madrassen fördelar trycket jämnt över hela kroppen. Det gör att du vänder dig mer sällan och får en lugnare och mer avslappnad sömn. Dessutom blir du mer avspänd, lederna avlastas och blodcirkulationen bibehålls. Eftersom du sover skönare vaknar du också mer utvilad.
1 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tranemo

Malm Sängstomme och huvudgavel, björkfaner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag vill nu sälja min sängstomme och huvudgavel. Allt är i bra skick. Sängstommen och huvudgaveln är från IKEA i Björkfaner. Har även madrasser till sängen som jag vill bli av med om ni är intresserade. Det är sensus madrasser som formar sig efter kroppen. Nypris på sängstomme och gavel: 3490:- "Paketpris" Sängstomme, huvudgavel och madrasser: 2500:- Vid separat köp: Sängstomme: 1500:- Huvudgavel: 1300:- Madrasser: 1000:-
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj