Quantcast
Till salu inom: ”

sentec sc8 pa8 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sentec PA9

Jönköping
Sentec

Jönköping
Sentec

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då dessa nästan aldrig används av mig och barnen inte har nåt intresse kan jag tänka mig att skiljas från dessa klenoder.Tyvärr lite dammiga på bilder. De har rackhandtag och fästen för montage i rack, men kan ju lika väl stå själva. Finns massor av info om dessa på nätet se http://www.toneimports.com/sentec/aboutSentec.html Har även ett par mycket fina OA-12 med trasiga basar Då jag inte vet värdet av detta vill jag ha bud via mail. Vänligen ange ditt namn samt registrerat telefonnummer på mailet. Jag kommer att utvärdera ev anbud på söndag Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svensk Hi-Fi från sent 70-tal Har inte haft tid att testa hur de funkar, men skulle det vara något knas med dem så är de väldigt lättmekade. Läs mer här: http://tekniken.se/sentec/ Om inte annat kan man köpa dem bara för den sköna känslan i reglagen.
Sentec SC8 och defekt PA8
Jag har samlat på mig ett gäng komponenter ur Sentecs fina 8-serie. Som livet ser ut så står de bara undanställda, och jag tycker att det är bättre att de skänker glädje till någon annan. TU8 radiodel med programmeringsbara förval, mycket trevlig radio. Med racköron. SC8 försteg med RIAA-steg för inkoppling av skivspelare. Volymkontroll i fasta steg. PA8 slutsteg. En ingång, en högtalarutgång per kanal och en nivåindikator med lysdioder. Har utan problem räckt för de fester den fått driva mina B&W Matrix 3-högtalare. Ovanstående tre delar fungerar utmärkt, både när de senast användes och vid funktionskontroll nu i januari 2014. Jag säljer dessutom två till SC8 som behöver lite omvårdnad. Den första har racköron och fungerar fint förutom strömbrytaren. Den är lätt att koppla förbi om du vet hur du hanterar en lödkolv. Den andra har samma problem med strömbrytaren, saknar bland annat topplåten och ser lite mer medtagen ut. Ena kanalen spelar. Antingen går andra kanalen att få ordning på, eller så får den betraktas som en reservdelsmaskin. Sentecs 8-serie såldes som byggsatser. Var alltså medveten om att du köper komponenter som inte byggts i fabrik utan för hand av entusiaster i Sverige. De använder din-kontakter istället för rca/phono-kontakt. Jag säljer helst allt i ett paket, men kan lyssna på förslag. Det är klart enklast om de kan hämtas hos mig innanför tullarna.
Säljes en Sentec-stereo. TU8+SC8+PA8. En välljudande kombination. Slutsteget något modifierat med RCA-kontakter på ingången. Undrar du nåt mer,så ring gärna! Mvh Mats

... eller prova att söka på sentec se77 tu77 pa77