Till salu inom

"servis alp lidköping 382 säljes"

Lidköping
Igår

Skoda Octavia RS +

37 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Kaptenstolar

2 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Garmin sjökort

700 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Båtmotorer

2 400 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Tvättmaskin Cylinda

500 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Torktumlare rostfri

1 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Suzuki Sv650x " caferacer s...

58 500 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Iphone SE

550 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Tiki BP1500-RB

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lugnt & trevligt par söker boende i Lidköping

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej! Jag heter Emil Palm och jag och min flickvän Amanda Saltin söker en central lägenhet i Lidköping. Vi söker helst en trea men en tvåa går bra det med. Vi är ett ungt, glatt och trevligt par som är djur- och rökfria, lugna, har god ekonomi och har stor respekt för våra grannar runt omkring. Jag jobbar som AD-assistent och grafisk formgivare på Picnic kommunikation AB i Lidköping. Amanda är utbildad make up artist och har fått praktik på KICKS i Skövde, men söker även jobb på heltid. Kontakt: Emil tel: 0708626324 Amanda tel: 0705274303 Om det dyker upp frågor eller liknande tveka inte att höra av er. Kan jag inte svara på telefonen under dagtid pga av jobbet så hör av er till Amanda då. Vi vill gärna hitta en lägenhet så fort som möjligt, så vi hoppas på svar!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Skaraborg

Litet övernattnings-/studentrum i Lidköping

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en källarlokal på 14 kvm som är ledigt för inflyttning omgående! Rummet ligger centralt i Lidköping och har ett trinettkök med kokplattor & kyl. Toalett och dusch finns. Ingång genom fastighetens källardörr och rummet har två mindre fönster. Tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå. Hyran är 1990 kr/mån inklusive el & värme. Kan passa student eller någon i behov av enklare övernattningsmöjlighet. Har ni frågor maila eller ring mej på 0703-15 88 84. Vänliga hälsningar/ Malin
1 990 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Skaraborg

Lägenhet i centrala Lidköping

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag önskar hyra ut min lägenhet i andra hand. Den är omöblerad och väldigt fräsch. Ligger vid Taxi i lidköping, gåavstånd till stan ca 15min. Önskar hyra ut den tillsvidare till en välskött och rökfri person. Jag blir lättast kontaktad via mail oavsett tidpunkt på dygnet. Hyra per månad 2800kr ( el tillkommer ) Bilder finns tillgängliga vid intresse att skickas, samt besöka och se lägenheten.
2 800 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Skaraborg

Medryttarhäst till 20årig tjej i Lidköping

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Är en tjej på 21 år som söker en häst att rida och sköta någon till några dagar i veckan. Har haft egen häst sedan 15 år tillbaka, ras och ålder spelar mindre roll bara det är en trevlig individ. Gillar både att träna och bara vara ute i skogen och traska. Har du inte riktigt tiden för din häst och det kan passa in på mig hör gärna av dig! Jag har körkort och bil. Gärna högst 10 min från Lidköping. Mejla mer information så ringer jag upp. Mvh, Ida
0 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Järfälla

Servis ALP Lidköping 382

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
12 djupa tallrikar 12 flata tallrikar 12 assietter 10 mindre assietter 6 olika serveringsfat 1 sås-skål 1 Sopp-terrine Jättefin middagservis från Lidköping. Tillverkades 1938.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj