Quantcast
Till salu inom: ”

shipman 28 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Spinnaker sydd och levererad 1974 av Ingemar Boding Sails för Shipman 28 men använd endast i lätta vindar och högst ett halvt dussin gånger. Fint skick. Mått 10,64 x 5,94 cm Dukkvalitet CD 1500 Max vindstyrka 8 m/s Horisontella fält i två kulörer: Rött och blått. Tre röda och två blå fält. Segelsäck. Gajar m m Spinnakerbom 3,4 m lång. Passa nog även andra båtar med 8 till 10 m längd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu vår Shipman 28 från 1970 med tillverkningsnummer 11 efter att vi haft henne sedan 1989. De senaste åren har vi inte lagt ner så mycket tid och resurser på båten så det finns mycket att förbättra och en del som behöver åtgärdas. Hon har används flitigt och senast sommaren 2012 var vi ute i 4 veckor i sträck. I år har hon inte sjösatts. Utrustningen är inte modern men allt som behövs för segling inomskärs finns. Möjlighet finns att ha henne kvar på vinteruppläggning där hon ligger nu i närheten av Vaxholm.
Shipman 28 byggd 1972. Klassiska linjer och funktionell inredning. Båten finns i Torshälla. Uppläggningsplats i Torshälla kan ingå samt bockar och täckning. Storsegel North Genua 1 Genua 2 Geuna 3 Fock Stormfock Spinnaker med strumpa Neddragna fall och rev Winchar Andersen Motor Ferryman Värme vattenburen Gastherm Två batterier Ventiler med aluminiumram (Ö-Metall) Dynor i fint skick Spritkök Toalett med tank Färskvattentank Sjö och färskvatten i pentryt Badbrygga Garmin Gps Kompass Ekolod och logg VHF Tel 073-954 74 18