Quantcast
Till salu inom: ”

shoprider elrullstol elscooter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Modell TJ-500, inköpt 2011-08-01 från Hjälpcentralen i Kungsbacka. Lufthjul med fjäderupphägning, sätet går att vrida i sidled för att lättare kliva i och ur samt justerbar framåt och bakåt. Justerbart styre. Tuta, lyse fram och bak samt blinkers, batteriindikator som visar hur mycket kapacitet det är kvar i batteriet. Steglös inställning av hastighet. Automatisk broms så fort man släpper gashandtaget. Laddare medföljer. (Inköpt för 16 900:-) Räckvidd: ca 30km Längd: 125cm Höjd hopfälld: 80cm Höjd max: 125cm Bredd: 65cm Dimension hjul: 26,5cm / bredd: 9cm Vikt: 103kg Markfrigång: 9cm Bakhjulsdrift Nås lättast efter 17:00. Sökord: Elmoped, promenadscooter, elscooter, permobil, elrullstol, shoprider, minicrosser.
Vi är en återförsäljare i Göteborgsregionen som idag erbjuder tre modeller av elscootrar (i muntligt tal även kallat för permobil, elmoped, shoprider eller el-rullstol) till våra kunder. Detta är ett hjälpmedel som är ett bra komplement till rullstol och rullator. Vår storsäljare, TJ-800, är en rejäl elscooter för dig som vill åka bekvämt och stabilt. Elscootern har ett rejält säte som går att vrida och ställa in efter önskemål, samt fyra stabila individuellt fjäderupphängda luftdäck. Scootern är mycket lätt att framföra pga. de användarvänliga reglagen samt att du har en ratt att kunna ställa in önskad hastighet med. Våra elscootrar är klassade som eldrivna rullstolar och får framföras på gång-, cykel- och vägbanor samt inomhus och kräver inget förarbevis. Det går att helförsäkra en elrullstol genom ett tillägg till hemförsäkringen. Mer information hittar du på vår hemsida www.hjalpcentralen.se eller kontakta oss på 0736-97 77 69, alternativt 0705-39 62 93. Vi levererar inom hela Sverige. Tveka inta att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Du är välkommen till oss om du är intresserad av att titta på eller provköra våra modeller. Teknisk data: Pris 18 900 kr Maxhasighet (km/h) 16 Räckvidd (km) 45 Maxlast (kg) 130 Nettovikt (kg) 132 För mer teknisk data, se www.hjalpcentralen.se
Vid köp av en Eloped så ingår fri hemleverans. Vi går igenom funktioner och handhavande av din Eloped i lugn och ro och med tydliga instruktioner. Eloped finns i 4 olika modeller som är tänkt för utomhusbruk. Eloped Travel XL: Pris: 14,900:- Vridbar stol och justerbar styrstång som kan ställas i olika lägen. Lätta och tydliga instrument. Lätt att ta med sig på resan eftersom den är lätt att fälla ihop och ryms i en normalstor bagagelucka. 20 - 25 Km / laddning Max hastighet: 7 km / tim Lastkapacitet: 120 kg Eloped Scooty: Pris: 19,950:- Stor och rymlig varukorg ingår. Reglerbar stol i längdled. Uppvikbara armstöd för att lätt kunna ta sig i och ur stolen. Fjädring på alla hjulen för en bekväm och behagligare körning. 40 - 50 km / laddning Max hastighet 15 km / tim Lastkapacitet: 120 kg Eloped Arctic är en ny modell i vårt nya Nordic/Arctic-sortiment. Den är en mycket kraftig, stabil och bekväm elscooter anpassad till vårt tuffa nordiska klimat. Med fyra stora hjul är den stadig och passar utmärkt till både stadskörning och i terräng. Eloped Arctic har digital display med hastighetsmätare och klocka. Den visar även temperatur och hur många kilometer du har kört. Pris: 34 900 kr inkl. moms och hemleverans Även Eloped Nordic är en ny modell i vårt nya sortiment. Eloped Nordic är också en kraftig och stabil elscooter och även den, som namnet avslöjar, anpassad till vårt tuffa nordiska klimat. Den har ett sportigt utseende med sina tre stadiga hjul. Eloped Nordic fungerar utmärkt i stadsmiljö och körningen är mjuk och följsam. Den digitala kontrollpanelen visar både hastighet, antal körda kilometer, temperatur samt vad klockan är. Pris: 29 900 kr inkl. moms och hemleverans En Eloped är ett perfekt komplement till rollator. Kallas ofta i folkmun för permobil, elrullstol, shoprider eller el- moped men det rätta namnet är Eloped. Vi erbjuder service och reparationer av din Eloped. Kontakt: 0451-383830 Elektronikservice,Hässleholm Vi finns på Herkulesvägen 2 i Hässleholm Ni är välkomna att titta in och provköra !!!