Allt till salu inom "crosstrainer energetics 5.1 intersport"

Sortering:
crosstrainer
Hässleholm
Idag

crosstrainer Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Crosstrainer CF35
Värnamo
Idag

Crosstrainer CF35 Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Falun

Energetics Crosstrainer

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Modell ET 5,1 Magnetic med magnetmotstånd. Köpt på Intersport för 4.700 kr. I stort sett oanvänd. (max 5 gånger) Mäter tid, distans, kaloriförbrukning och maxpulsvärde- slag per minut (BPM). Man kan även reglera motståndet på den. Mycket stabil modell som inte rör sig när den används. Den har två hjul under som gör den enklare att förflytta. En mycket bra maskin till ett mycket bra pris.
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Västerbottens län

Crosstrainer/ Energetics 5,1 Magnetisk

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min crosstrainer då den inte kommer till sitt rätta där den står. Inköpt på Intersport. Den är väldigt stabil och inte "skev" som många andra kan vara. Magnetiskt band. Reglerbart motstånd 1-10. Har en digitalmätare som visar, Hastighet, Avstånd, Kalorier, och Pulsmätare. Frakt kan kanske ordnas mot en billig peng och om ni hämtar den efter vägen där det passar chaufören och om det ligger efter E 4an. Nypris ca 3500 kr. Mycket sparsamt använd.
1 700 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Sollentuna

Crosstrainer Energetics 5.1 Magnetic

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Crosstrainer Energetics 5.1 Magnetic köpt på Intersport 2008. Knappt använd, kvitto och böcker finns. Dock lite strul med siffrorna på displayen därav priset. Går dock säkert att lämna in.
2 300 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Trelleborg

Crosstrainer Energetics 5.1

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer min crosstrainer av märket Energetics 5.1. Den är i nyskick, använd max 10 gånger. Inköp på Intersport 2010 för 4,500 kr (kvitto finns). Medföljer instruktionscd. Crosstrainer med stadigt och robust chassi för bästa träningskomfort. Motståndet regleras via ett lättåtkomligt handreglage. Lättanvänd LCD-display med stora tydliga siffror som visar distans, tid, hastighet mm. Enkel pulsmätning med hjälp av pulshandtagen. Reglerbara fotstöd för att anpassa steget. Ring eller maila.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj