Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer energetics 5.1 intersport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Modell ET 5,1 Magnetic med magnetmotstånd. Köpt på Intersport för 4.700 kr. I stort sett oanvänd. (max 5 gånger) Mäter tid, distans, kaloriförbrukning och maxpulsvärde- slag per minut (BPM). Man kan även reglera motståndet på den. Mycket stabil modell som inte rör sig när den används. Den har två hjul under som gör den enklare att förflytta. En mycket bra maskin till ett mycket bra pris.
Säljer min crosstrainer då den inte kommer till sitt rätta där den står. Inköpt på Intersport. Den är väldigt stabil och inte "skev" som många andra kan vara. Magnetiskt band. Reglerbart motstånd 1-10. Har en digitalmätare som visar, Hastighet, Avstånd, Kalorier, och Pulsmätare. Frakt kan kanske ordnas mot en billig peng och om ni hämtar den efter vägen där det passar chaufören och om det ligger efter E 4an. Nypris ca 3500 kr. Mycket sparsamt använd.
Stabil crosstrainer med rejält svänghjul. Träningsdator som visar fart, tid, kaloriförbrukning, distans och puls. Det senare via pulsmätning i handtag. Magnetiskt motstånd som ställs in manuellt i 8 steg. Enkel att flytta med små hjälphjul. Bra skick. Inköpt på Intersport för ett par år sedan. Nypris då 4500:-. Bruksanvisning medföljer. Säljes på grund av för många träningsmaskiner... Eftersom den har stort svänghjul och är stabil så väger den en del och är relativt stor. Transporteras därför bäst på släpvagn.
Crosstrainer Energetics 5.1 Magnetic köpt på Intersport 2008. Knappt använd, kvitto och böcker finns. Dock lite strul med siffrorna på displayen därav priset. Går dock säkert att lämna in.
Säljer min crosstrainer av märket Energetics 5.1. Den är i nyskick, använd max 10 gånger. Inköp på Intersport 2010 för 4,500 kr (kvitto finns). Medföljer instruktionscd. Crosstrainer med stadigt och robust chassi för bästa träningskomfort. Motståndet regleras via ett lättåtkomligt handreglage. Lättanvänd LCD-display med stora tydliga siffror som visar distans, tid, hastighet mm. Enkel pulsmätning med hjälp av pulshandtagen. Reglerbara fotstöd för att anpassa steget. Ring eller maila.