Quantcast
Till salu inom: ”

shropshire lamm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi tvingas hitta ett nytt hem för Erik och hans tackor innan höstens bete tar slut. Grannen har stängt av vägen så vi kan inte behålla våra kära djur under vintern. De är mellan 2 och 8 år gamla, samtliga tackor har lammat tvillingar och sköter detta alldeles utmärkt. De har gått ute hela året om, men har förstås haft tillgång till tak över huvudet och torrt under fötterna. Det är två shropshire tackor och de övriga är blandras. De är inte blåtungevaccinerade, men kontrollerade och det visade negativt precis som mv-kontrollen gjorde. Vi har klippt dem 2 ggr om året och då också avmaskat och verkat dem. Vår förhoppning är att de kan säljas tillsammans, priset är inte det viktiga utan är förhandlingsbart.
17 st Shropshire blandat års lamm tackor- 09 = 2st , -08 =4 st resten -10 två baggar då vi slutar med vår verksamhet säljes endast i grupp eller grupper om 7 st i varje alla har stamtavlor Pris inklusive moms
Bagglamm födda från Februari 2011. M-3 status, härstamningsbevis. Med i Svenska djurhälsovården och elitlamm. 2000:- + moms Säkrast kvällstid
Ett antal bagg lamm säljes för avel. Köpare måste ha SE-nr. Besättningen har m3-status. Härstamningsbevis på föräldrarna.
5 st tacklamm födda 2011-04 säljes som livdjur till gård med SE-nummer. Pappan är renrasig shropshire och mammorna är mest finull men även lite gotlandsfår i också. Pris 500:- st+moms Vid intresse ring eller mejla.