Till salu inom

"sidenlakan reselakan säljes"

Tidigare annonser till salu

Tyger och tillbehör  ·  Älvsjö

Div hemtextil, gardiner, kuddar, dukar e t c

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
SÄNGÖVERKAST FRÅN IKEA Marinblått INDIRA 220x250 20 kr Vinrött INDIRA 150X220 15 kr Vinröd Matta från IKEA 20 kr Marin, mönstrade kuddar, IKEA 20 kr styck Sidenlakan marin- och ljusblå från Sidenselma, helt oanvända, perfekta reselakan INKL tvål 200 kronor för båda Löpare från HEMTEX, två beigefärgade 5 kr styck Turkosa tabletter fyra st, INDISKA 10 kr för alla Sidenduk i Asiatisk stil 30 kronor Liten väska, INDIEN 15 kronor Spikmatta, oanvänd (två i paketet) 25 kronor GARDINER Gräddvita smala längder med blommor, INDISKA 5 st 10 kronor styck Flerfärgade gardiner från INDISKA, två längder Ngt solblekta 10 kronor styck
5 kr
Blocket.se

Reselakan / sidenlakan (oanvänt)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av ändrad resplan har vi inte längre användning för denna. Helt oanvänd. Ett reselakan kan liknas vid två underlakan ihopsydda nertill. Hela lakanet är i ett stycke och har en fastsydd ficka för kudden. En slags sovpåse som gör att det inte behövs tre delar! Praktiskt, då det tar minimalt med plats, lätt, smidigt och behagligt. 200x75 cm Väger inte mer än 130 gram Har ni några övriga frågor är ni välkomna att höra av er.
199 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Reselakan / sidenlakan (oanvänt)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
På grund av ändrad resplan har vi inte längre användning för reselakan. Helt oanvänt. Ett reselakan kan liknas vid två underlakan ihopsydda nertill. Hela lakanet är i ett stycke och har en fastsydd ficka för kudden. En slags sovpåse som gör att det inte behövs tre delar! Praktiskt, då det tar minimalt med plats, lätt, smidigt och behagligt. 200x75 cm Väger inte mer än 130 gram Har ni några övriga frågor är ni välkomna att höra av er.
249 kr
Blocket.se

Två st reselakan / sidenlakan (oanvända)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljes pga ändrade resplaner. Helt oanvända. Ett reselakan kan liknas vid två underlakan ihopsydda nertill. Hela lakanet är i ett stycke och har en fastsydd ficka för kudden. En slags sovpåse som gör att det inte behövs tre delar! Praktiskt, då det tar minimalt med plats, lätt, smidigt och behagligt. Ett reselakan har flera olika användningsområden. Förutom att användas på resor till varmare länder går det t ex att användainuti en vanlig sovsäck för att höja temperaturen och komforten. ca 210x75 cm Väger inte mer än 130 gram Har ni några övriga frågor är ni välkomna att höra av er. 249 kronor styck eller båda två för 450 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
249 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Västerås

SIDENLAKAN nya 2 st singelstorlek

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
2 st oanvända sidenlakan (reselakan, silkeslakan) av modell "sovsäck" säljes. Dessa är oanvända och säljes pga inget behov. Den ena har färg lila och den andra rosa skulle jag säga. De är för 1 person per lakan. Köp båda för 200 kr inkl brevfrakt. 250 kr vid rekommenderat brevfrakt. Köp en för 150 kr inkl brevfrakt eller 200 kr vid rekkomenderat brevfrakt. Förskottsbetalning till konto gäller om ni ej kan hämta. Annonsen tas bort när båda är sålda.
150 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj