Quantcast
Till salu inom: ”

siemens ironman dressman säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kostym

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Siemens Radio. H 64. 'Achtung! Wichtiger Inhalt: Röhren-Garantiekarte, Bedienungsanweisung, Service-Unterlagen'. 1956. Häftad.- Bjuder ni på denna artikel bekräftar Ni att Ni har läst och godkänt våra leverans och betalningsvillkor, dessa kan läsas på ""min personliga"" sida på http://www.tradera.com/trader/message_show.asp?id=663514 - Angående vår Tradera Direkt försäljning: Leverans sker från vårt lager en gång i veckan (oftast torsdagar) oavsett när beställning är gjord. Läs vår personliga sida för mer information. "
Generös inbyggnadsugn i stilren design, med digital display och activeClean. Nyttovolym på hela 60 liter. Ugnen har exakt temperaturkontroll och snabbstart med automatisk återgång. Alla praktiska tillagningsfunktioner som till exempel undervärme, varmluft, pizzaläge, över-/undervärme samt flertalet grillfunktioner ingår naturligtvis. Rengöring av ugnen underlättas med activeClean, en pyrolytisk självrengöring där fett och matrester förbränns i 500°C. I övrigt har ugnen titanglansemalj, en tålig och ljus yta som reflekterar belysningen bättre. Fronten hålls sval, så att du inte riskerar att bränna dig. Designen är stilren med nedsänkbara vred och diskreta knappar och en digital display. För säkerhets skull finns en funktionsspärr som låser ugnen från oönskad användning. För dig som är orolig att glömma ugnen på är säkerhetsavstängningen perfekt. Medföljande tillbehör är 2 bakplåtar (emalj), 1 grillgaller och 1 långpanna. LAGERRENSNING! BÄSTA PRIS PÅ NÄTET! ORD.PRIS 12838.- Siemens art.nr HB73AA540S
En Siemens Dressman TJO100 BLAU med bruksanvisning. Har den nyinköpta bomullsskjortan en tendens att se ut som en trasa man torkar fönster med efter tvätten? Strykningen blir med andra ord en mardröm, speciellt som man ofta kommer ihåg det ett par minuter innan man behöver skjortan. Här är den eleganta lösningen, en mannekängdocka gjord av fallskärmssilke. Det är bara att knäppa på skjortan och trycka på start. Varmluft ser till att strykningen går som en dans. Säljes pga platsbrist för endast 5000 kr, nypris 11000 kr.
12 tidsstyrda strykningsprogram för klädesplagg av siden, bomull, viskos, linne, flanell oh andra tyger - dock inte stretch 2 varmluftsprogram för att torka fuktiga kavajer och ev stryka därefter Speciell funktion för vädring/luftning av kavajer och jackor, För skjortstorlek 35 - 50 (XS - 4XL) Digital display visar tidsförloppet för torkning och strykning Energisparande inställning: automatisk standy efter 5 min utan användning Uppblåsbar Ironman kropp gjord av fallskärmssilke för lång hållbarhet Snören för reglering av storlek Speciella krag- och manschettreglerare Akustisk signal vid programslut Mobilitet tack vare transporthandtag och hjul Överdelen kan fällas ihop http://www.siemens-home.se/TJ10500S.html Ordinarie pris: 12000 kr.