Quantcast
Till salu inom: ”

silver beaver säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ny båt med begagnad fyrcylindrig tvåtaktare från Mercury Marine. Ensamvarg eller sällskapssjuk. Beaver är båten för den aktiva fritidsmänniskan oavsett om du är ute själv eller tillsammans med familjen och vänner på kvällsturen, helgutflykten eller semestern. Beavers goda sjöegenskaper och de välplanerade och väl tilltagna förvaringsutrymmena gör att båten gott och väl transporterar fem personer med packning. Det är en ypperlig bruks- och transportbåt med djup V-botten gjord för tuffa tag men också för att plana fram över lugna vatten. Utrymme för två bränsletankar ger dig lång räckvidd. Utan att skryta kan man bara konstatera att Beaver har de bästa egenskaperna i sin klass. Varvräknare, självläns, badstege, lanternor, brandsläckare, låsögla kl.3 är standardutrustning.
Välkommen till Marin & Fritid! Beaver är båten för den aktiva fritidsmänniskan oavsett om du är ute själv eller tillsammans med familjen och vänner på kvällsturen, helgutflykten eller semestern. Beavers goda sjöegenskaper och de välplanerade och väl tilltagna förvaringsutrymmena gör att båten gott och väl transporterar fem personer med packning. Det är en ypperlig bruks- och transportbåt med djup V-botten gjord för tuffa tag men också för att plana fram över lugna vatten. Vi har ett mycket brett sortiment av motorer. Båten finns inne för den som vill se den live! Vi byter även in din Bil, motorcyckel, husvagn, husbil mm till marknadens bästa priser. Marin & Fritid, den flexibla marinan!
Silver 450 Beaver Fabriksny 2010 (Perfekt båt för vertikal fiske) Beaver är båten för den aktiva fritidsmänniskan. Beavers goda sjöegenskaper och de välplanerade och väl tilltagna förvaringsutrymmena gör att båten rymmer fem personer med packning. Det är en ypperlig bruks- och transportbåt. Utrymme för två bränsletankar ger dig ökad räckvidd. BåtdataLängd: 4,50 m Bredd: 1,81 m Vikt: 300 kg Max personer: 5 p Max rek motor: 40 hk Utrustning och bekvämlighet Osänkbar konstruktion enligt CE Brandsläckare Huvudströmbrytare Elektrisk länspump Badstege Styrpulpet Stuvfack låsbart Utrymme för dubbla tankar Vindruta Instrumentering 12V eluttag monterat Säkerhet Låsbygel klass 3
Beaver är båten för den aktiva fritidsmänniskan oavsett om du är ute själv eller tillsammans med familjen och vänner på kvällsturen, helgutflykten eller semestern. Beavers goda sjöegenskaper och de välplanerade och väl tilltagna förvaringsutrymmena gör att båten gott och väl transporterar fem personer med packning. Det är en ypperlig bruks- och transportbåt med djup V-botten gjord för tuffa tag men också för att plana fram över lugna vatten. Vi tar även inbyten. Ring / mejla för mer info samt priser.
Silver beaver är en liten smidig bruksbåt för både nytta och nöje. Utrymmet för två bränsletankar ger möjligheter till långa dagsturer i stundens ingivelse. Förens goda bärighet är en utomordentlig egenskap vid spinnfiske. En grupp på fem personer kan ge sig ut i den överaskande rymliga beaver. Köregenskaperna och utrymmena är naturligtvisav genuin silverklas och den är komfortabel och lättskött. Information till semester firare. Silverbåtatrna kräver knappt något underhåll alls tack vare den snillrika alufibre Tv konstruktionen som kombinerar slitstyrkan hos marinaluminum med komforten hos glasfiberarmerad plast. Köp din Beaver hos oss för att vara säker att det finns en båt för dig. blir båt brist i sommar.