Quantcast
Till salu inom: ”

sinkmaskin waco säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fabrikat: Waco Modell SG MM-P OBS: Materialet fastsättes enkelt med hjälp av en bygel och tryckluft fotpedal. Kan vinklas. Är Provkörd, lite översyn för den händiga Mycket lämplig för sinkning vid tillverkning av trappor. Bra stabil maskin från WACO. Maskinen är provkörd av Kvd Kvarndammen och är i Ok skick men kräver lite översyn av köparen.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-16 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Sinkmaskin säljes till högstbjudande, 10:- eller 1000:- det spelar ingen roll! Kom med ett bud och maskinen är din, hämtas på plats av dig. Sinkmaskin av märket WACO tillverkad i halmstad. Tyvärr har maskinen sett sina bästa dar men med lite kärlek så du få den att gå några år till! Den gör sitt jobb helt enkelt Fler bilder går att få. Platsen där den finns är på djurgårdsvarvet på djurgården. Ring 0703205169 eller maila
WACO sinkmaskin i bra skick 2- sinkkammar 20 + 25 mm
Sinkmaskin/Överfräs Waco säljes. Gedigen kvalitets maskin i gutgods(tung). Behöver ses över men allt är i funktion. Ett tillfälle då det ej säljs sådana maskiner särskilt ofta. En dröm maskin för den som har plats och gillar att finsnickra.