Quantcast
Till salu inom: ”

sittsäck skoghall ikea svart fatboy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryggsäck

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer byrå med glasskiva nyligen inköpt på IKEA (nypris 1600:-) och 2st sängbord inköpta samtidigt som byrå (nypris 600:-/st) då vi köpt nytt. Priserna för byrå och sängbord är förhandlingsbara, maila förslag så kommer vi överens om ett skäligt pris. Säljer även en i stort sett oanvänd röd Fatboysittsäck, 1000:- (nypris 2500:-) då den tar för stor plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer en svart Fatboy Original sittsäck som för tillfället bara står i ett hörn och inte används. Den köptes i januari 2013 och är så gott som ny i skicket. Nypris var ca 1500kr men jag säljer den nu för 900kr och den finns att hämta i Strängnäs. Om det låter intressant eller om ni har funderingar kring den, tveka inte att maila, jag kollar mailen dagligen! /Felix
Säljer en sittsäck BUSSAN i svart färg pga av flytt. Du kan använda denna sittsäck på flera sätt. Vik ihop den till en upprätt fåtölj, eller öppna upp den till en låg vilstol. Sittsäcken är godkänd för barn. Den barnsäkra dragkedjan innehåller inte smådelar och hindrar barnet från att öppna klädseln. Passar lika bra inomhus som utomhus. Fodralet är enkelt att hålla rent och fräscht eftersom du kan ta av det och maskintvätta det. Storlek Längd: 187 cm Bredd: 67 cm Min. höjd: 20 cm Max. höjd: 70 cm Höjd: 50 cm Fyllnadsvikt: 2670 g Totalvikt: 4500 g Skickas ej. Lämnas ej. Kontant betalning vid avhämtning eller betalning via Swish. För mer information och bilder om produkten se länk nedan: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30312910/
En stor sittsäck "Skoghall" från Ikea i färgen svart. Tyvärr blev den för stor för oss. Påminner väldigt mycket om en Fatboy, verkligen jättefin och mycket billigare. Fyllning får man köpa till, detta är alltså själva fodralet. Vi har haft saccosäck inuti och det fungerar fint. SÅLD!! Brun saccosäck från E.M. Möbler 100:- Kommer från rök- och djurfritt hem!
En stor sittsäck "Skoghall" från Ikea i färgen svart. Tyvärr blev den för stor för oss. Påminner väldigt mycket om en Fatboy, verkligen jättefin och mycket illigare.SÅLD!! Brun Saccosäck från E.M. Möbler 100:- Svart Saccosäck i skinnimitation 100:- Kommer från rök- och djurfritt hem! Annonsen ligger kvar så länge säckarna finns kvar.