Quantcast
Till salu inom

"2 fatboy sittsäck utomhus säljes"

Idag

Pax stomme, garderob IKEA

300 kr
Blocket.se
Svalöv
Idag

Harley Davidson Fatboy Spec...

140 000 kr
Blocket.se
Idag

Playmobil borg Novelmore

350 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Barnvagn, Emmaljunga, City...

3 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

230V LED strålkastare gårds...

399 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Växasäng

800 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Soffbord, sittsäck, taklamp...

500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

100W LED strålkastare för u...

699 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fatboy Buggle-up

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Folkhemmet i Sickla säljer sitt demo ex av Fatboy buggle-Up, en sittsäck för såväl utomhus som inomhus bruk i turkos färg. Nypris 3499kr nu 50% rabatt dvs 1749kr. Först till kvarn gäller. Fatboyen finns för avhämtning på smedjegatan 2 i Sickla köpkvarter i Nacka. Vi har även andra Fatboy Buggle-up samt flera andra produkter ifrån Fatboy.
1 749 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kungsbacka

Fatboy sittsäck indoor/outdoor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Svart Fatboy säck som man även kan använda utomhus. Väven är slitstarkare och det sitter på 2 fästen vilket gör att man kan göra den till en fåtölj.
1 800 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Falkenberg

Grå sittsäck Fatboy original för utomhusbruk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu vår gråa Fatboy sittsäck. Detta är varianten som används utomhus och och som tål att stå ute. Den kan däremot lika gärna användas inomhus. Förvarad inomhus under vintern. Främst använd som "prydnad" under 2 somrar. Fat boy original! Nypris 3500kr. Pris: 1900kr.
1 900 kr
Blocket.se

Fatboy ny buggle up svart och röd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fatboy Outdoor har numera bytt namn till Buggle-Up. Det är en både en inomhus/utomhus sittsäck. Fatboy Buggle-up passar perfekt i den rådande trenden med utomhuslevernet. Inomhus och utomhus suddas gradvis ut och trädgården ses mer och mer som en förlängning av vardagsrummet. Det finns inte längre någon skillnad mellan inomhus och utomhus möbler. Outdoor - Lets go outside! En av 2 coola nyheter från FATBOY. Koppla av utomhus med Fatboy outdoor. Resistant mot vatten och sol. Idealisk att ha i trädgården eller terrassen. Vill du ta med den till stranden? Inga problem. Ta remmen som sitter på din Outdoor äver axeln och börja din vandring. Med Fatboy Buggle-up kan man sitta, relaxa och slappna utomhus. Aldrig tidigare har solningen blivit så avkopplande. När det gäller utseendet har Fatboy Outdoor har samma robusta design och egenskaper som Fatboy Originalet som blivit så framgångsrikt. Denna tuffa Fatboy variant är tillverkad av hög kvalitet slitstarkt material som är speciellt utvalda för utomhusbruk. Den finns i rött och svart. Säljes utan frigolit kulor. frakten blir för dyr. finns att köpa på. http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/productdet.asp?gid=62&subgid=0&wwwalias=beanbag&pid=151 Annars finns frigolit kulor att köpa billigare på bygghandeln.
1 995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Fatboy Orginal säck

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Bild 1 Fabriksny fatboy Outdoor/Indoor sittsäck, saccosäck, liggkudde!! Material: Kraftigt nylonmaterial som kan användas inne som ute. Tyget är smutsavstötande. Mått: Bredd 140cm, Längd 180 cm Finns i bland annat i färgerna limegrön,svart,röd,rosa,blå,vit,brun, orange Pris: 1900:- Bild 2 Helt nya Fatboyhund säck säljes. 120x80 cm Finns i alla färger bland Camo Pris 1300kr Bild 3,4 Säljer Helt Nya orginal Fatboy Buggle-up outdoor. Fatboy Outdoor har numera bytt namn till Buggle-Up. Det är en både en inomhus/utomhus sittsäck. Fatboy outdoor passar perfekt i den rådande trenden med utomhuslevernet. Inomhus och utomhus suddas gradvis ut och trädgården ses mer och mer som en förlängning av vardagsrummet. Det finns inte längre någon skillnad mellan inomhus och utomhus möbler. Med Fatboy Outdoor kan man sitta, relaxa och slappna utomhus. Aldrig tidigare har solningen blivit så avkopplande. När det gäller utseendet har Fatboy Outdoor har samma robusta design och egenskaper som Fatboy Originalet som blivit så framgångsrikt. Denna tuffa Fatboy variant är tillverkad av hög kvalitet slitstarkt material som är speciellt utvalda för utomhusbruk. Fatboy Outdoor är uv-impregnerad som ger motståndskraft mot en del vatten och väder. Det har nya justeringar för att höja komforten i Fatboy Outdoor. Outdoor varianten är utrustad med ett specialsytt band som fästes i metallringar så att man kan sitta i en mer upprätt position. Fatboy Outdoor kan man ha i trädgården, altanen, vid stranden, men även inomhus. Den är även perfekt på jobbet att sitta i, med datorn i knät. Med denna mångsidiga Fatboy Outdoor kan du koppla av i var du än är. Mått: 140 x 190 cm. Material: Nylontyg (liknande segeltyg) som är vatten och fläcktåligt. Den är även impregnerad med UV-skydd för att färgen inte ska blekas. Finns i Färgerna: Svart Limegrön Röd Brun Camouflage Rosa Pris 2100:-
1 900 kr
Blocket.se