Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Snygg handgjort glasskål och doftkrus från Själaglas i Norberg. Bara stått som prydnad i skåpet aldrig använt så det är fint. 500 kr för båda. Tekanna och 6 st temuggar från Japan. Aldrig använda, bara använts som prydnad. 200 kr. 6 st snapsglas på en snurra. Aldrig använda. 50 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Objekt 86. Stora skålen ca 14,5cm hög/15,5cm i diameter. Lilla skålen ca 8cm hög/10cm i diameter. Karaffen ca 14cm hög/8cm i diameter. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Objekt 345. Stora skålen ca 14,5cm hög/15,5cm i diameter. Lilla skålen ca 8cm hög/10cm i diameter. Karaffen ca 14cm hög/8cm i diameter. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Från märket Själaglas (signerat i botten). Är lilarosaflammigt till färgen, vilket kan synas dåligt på fotot. Inköpt på 90-talet och fortfarande i perfekt skick.
2 snapsglas. Pris eller bud.