Quantcast
Till salu inom

"sjöö sandström utc skydiver säljes"

Jönköping
Idag

Breitling UTC som suttit p...

10 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Breitling Emergency UTC 24H...

35 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Lrplattform, Learning Manag...

3 125 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

Breitling armband fr UTC

8 200 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Breitling Aerospace med UTC

18 000 kr
Blocket.se
Butik Växjö
Idag

Suzuki Vitara 1.4 Boosterje...

269 900 kr
Bilweb.se
Butik Borås
Idag

Sj Sandstrm Chronolink UTC...

27 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Klockor  ·  Vasastan

Sjöö Sandström UTC Skydiver

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Sjöö Sandström UTC Skydiver Original säljes. Klockan är i ett mycket bra skick då den endast är använd ett fåtal gånger. Trist att en sådan här klocka enbart ligger i boxen, därav försäljningen. Detta är alltså den klocka som det svenska Flygvapnet, både stridspiloter och markpersonal på JAS 39 Gripen använder. Observera att den här klockan, med flygvapnets emblem samt ristat inventarienummer (M3440- 506010) på baksidan, INTE går att köpa i handeln utan kvitteras endast ut till personal verksamma inom Försvarsmakten. Detta gör klockan smått unik. Klockan levereras med box samt certifikat utfärdat av en auktoriserad återförsäljare, den är numrerad och finns följaktligen i en mycket begränsad upplaga. Nypris: ca. 24.000:- Viss prutmån finns, dock inga skambud! För mer info gällande urverk, funktioner osv. besök www.sjoosandstrom.se
17 500 kr
Blocket.se
Klockor  ·  Stockholms län

Sjöö Sandström UTC Skydiver

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Klockan som jag säljer är en orginal Sjöö Sandström UTC Skydiver. Den är inköpt den 23:e december 2011. Den är i absolut toppskick eftersom den bara använts vid ett fåtal tillfällen. Det finns inga repor eller skador och urverket går perfekt. Detta är modellen som flygvapnet köpt av Sjöö Sandström. Därför har den en speciell bakboett graverad med texten "Official watch of the Swedish airforce". Den är framtagen för att möta försvarets tuffa kvalitetskrav och används bl.a. av JAS- och helikopterpiloter i skarp tjänst. Boetten är 44,2 mm i diameter och av rostfritt stål. Bandet är av gummi. Urtavlan är svart med vita index och Luminova. Urverket (caliber SSG5) har en mängd funktioner, så som alarm, timer, datum, kronograf och belysning. Nypris för denna klocka är ca. 24 000:- Ask, ägarbok, instruktionsbok och certifikat (stämplat och komplett ifyllt) medföljer.
17 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungälv

Sjöö Sandström UTC Skydiver

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
En i princip oanvänd original Sjöö Sandström UTC Skydiver herrklocka säljes. Klockan är framtagen för det Svenska Flygvapnet med deras kravspecar och används av JAS piloter mm mm. Säljes helt komplett med Certifikat och manual samt inner- och ytterbox och garanti som fortfarande gäller. Vid intresse, ring helst! OBS! Inga byten av intresse, endast kontant affär!
15 000 kr
Blocket.se

Sjöö Sandström UTC Skydiver

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Oanvänd Sjöö Sandström UTC Skydiver med med gummiarmband och länk. Box, papper och garanti. Finns i sthlms innerstad.
17 900 kr
Blocket.se
Klockor  ·  Göteborg

Bell & Ross BR 03 Type Aviation

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Klockan är i väldigt bra skick, men med ett par små märken. Skickar gärna fler bilder om du är seriöst intresserad. Detta är alltså en kvartsklocka för grabbarna som vill vara lika fräcka som killarna i det franska flygvapnet. De använder nämligen denna klocka, på precis samma sätt som Sveriges piloter använder Sjöö Sandström UTC Skydiver i tjänst. Skillnaden mellan min och versionen fransmännen får är en liten logga på urtavlan. Klockan är vattentät till 100 m, har safirglas och ett digitalt ETA kvartsverk som förutom att visa tiden även ger dig funktioner som kronograf, alarm, en andra tidszon, datum, tidtagare och någon till som jag har glömt. Totalt är det åtta olika lägen på den digitala modulen om jag inte tar fel. För att manövrera dessa används kronan genom att vrida snabbt/långsamt, trycka och dra ut. Klockan mäter 42x42 mm. Klockan kommer komplett med box, cert (stämplat av auktoriserad återförsäljare i februari 2009) och ett original velcroband förutom gummibandet som sitter på. Velcrot är förresten oanvänt och gummibandet är i nyskick. Klockan finns i Göteborg men kan skickas mot förskottsbetalning till mitt konto. Köparen står då för frakten. Skickar som sagt gärna fler bilder till de som är seriöst intresserade. Första kontakt via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
13 500 kr
Blocket.se