Quantcast
Till salu inom: ”

sjöö sandström utc skydiver säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sjöö Sandström UTC Skydiver Original säljes. Klockan är i ett mycket bra skick då den endast är använd ett fåtal gånger. Trist att en sådan här klocka enbart ligger i boxen, därav försäljningen. Detta är alltså den klocka som det svenska Flygvapnet, både stridspiloter och markpersonal på JAS 39 Gripen använder. Observera att den här klockan, med flygvapnets emblem samt ristat inventarienummer (M3440- 506010) på baksidan, INTE går att köpa i handeln utan kvitteras endast ut till personal verksamma inom Försvarsmakten. Detta gör klockan smått unik. Klockan levereras med box samt certifikat utfärdat av en auktoriserad återförsäljare, den är numrerad och finns följaktligen i en mycket begränsad upplaga. Nypris: ca. 24.000:- Viss prutmån finns, dock inga skambud! För mer info gällande urverk, funktioner osv. besök www.sjoosandstrom.se
Klockan som jag säljer är en orginal SjööSandström UTC Skydiver. Den är inköpt den 23:e december 2011. Den är i absolut toppskick eftersom den bara använts vid ett fåtal tillfällen. Det finns inga repor eller skador och urverket går perfekt. Detta är modellen som flygvapnet köpt av SjööSandström. Därför har den en speciell bakboett graverad med texten "Official watch of the Swedish airforce". Den är framtagen för att möta försvarets tuffa kvalitetskrav och används bl.a. av JAS- och helikopterpiloter i skarp tjänst. Boetten är 44,2 mm i diameter och av rostfritt stål. Bandet är av gummi. Urtavlan är svart med vita index och Luminova. Urverket (caliber SSG5) har en mängd funktioner, så som alarm, timer, datum, kronograf och belysning. Nypris för denna klocka är ca. 24 000:- Ask, ägarbok, instruktionsbok och certifikat (stämplat och komplett ifyllt) medföljer.
Denna handgjorda klocka är framtagen i samarbete med svenska stridspiloter och är den officiella klockan för svenska flygvapnet. Klockan har en kombination av analog och digital rörelse. Analogt visas den lokala tiden medan digitala displayer lokaltid plus en extra tidszon för ditt val. Andra funktioner inkluderar bakgrundsbelysning, larm, evig kalender, andra tidszon, timer och kronograf. Passar lika bra till kostym som till det mer äventyrligare. Inköps hos Erikson Urhandel. Sparsamt använd. Byte mot Omega speedmaster.
En i princip oanvänd original Sjöö Sandström UTCSkydiver herrklocka säljes. Klockan är framtagen för det Svenska Flygvapnet med deras kravspecar och används av JAS piloter mm mm. Säljes helt komplett med Certifikat och manual samt inner- och ytterbox och garanti som fortfarande gäller. Vid intresse, ring helst! OBS! Inga byten av intresse, endast kontant affär!
Klockan är i väldigt bra skick, men med ett par små märken. Skickar gärna fler bilder om du är seriöst intresserad. Detta är alltså en kvartsklocka för grabbarna som vill vara lika fräcka som killarna i det franska flygvapnet. De använder nämligen denna klocka, på precis samma sätt som Sveriges piloter använder Sjöö Sandström UTC Skydiver i tjänst. Skillnaden mellan min och versionen fransmännen får är en liten logga på urtavlan. Klockan är vattentät till 100 m, har safirglas och ett digitalt ETA kvartsverk som förutom att visa tiden även ger dig funktioner som kronograf, alarm, en andra tidszon, datum, tidtagare och någon till som jag har glömt. Totalt är det åtta olika lägen på den digitala modulen om jag inte tar fel. För att manövrera dessa används kronan genom att vrida snabbt/långsamt, trycka och dra ut. Klockan mäter 42x42 mm. Klockan kommer komplett med box, cert (stämplat av auktoriserad återförsäljare i februari 2009) och ett original velcroband förutom gummibandet som sitter på. Velcrot är förresten oanvänt och gummibandet är i nyskick. Klockan finns i Göteborg men kan skickas mot förskottsbetalning till mitt konto. Köparen står då för frakten. Skickar som sagt gärna fler bilder till de som är seriöst intresserade. Första kontakt via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.