Till salu inom

"sjungande fisk kräfta säljes"

Enköping
Idag

Sjöstedt Cavalier HT17, HÖS...

31 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

Cylinda K 4385N H RF A++

3 500 kr
Blocket.se
Sandviken
Igår

Maine coon/ Norskskogkatt

7 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Bokhylla med panel-/vitrind...

300 kr
Blocket.se
Igår

2 Undulater med bur säljes

1 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Levande mört

5 kr
Blocket.se
Norrköping
2 dagar

Akvarium Juwel 110L, stor a...

1 950 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Singtrix karaoke system

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kan du sjunga som Carola!

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Kan du sjunga som Carola! Vi på Zodiak Television letar efter dig som är duktig på att låta som Carola i sång. Kanske vänner och familj tycker du låter som vår schlagerdrottning när du tar ton i låtar som 'främling' eller 'Evighet' hemma i vardagsrummet. Besitter du denna talang så missa då inte denna chans att sätta din kunskap på prov under roliga omständigheter. Hör av dig innan det är för sent. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
0 kr
Jobbaextra.se

Sjung i studio - Möhippa & Svensexa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du prova att sjunga i en professionell musikstudio? Det behöver inte kosta skjortan. Det är mycket uppskattat bland möhippor och svensexor. Men det är även för dig som vill ge den perfekta presenten till kompisar och vänner. Det går till så att ni väljer låt från vår karaokelista.pdf. Sen över vi låten och spelar sedan in den. Ni får en CD med er när ni går. Det hela tar ca 1 timme och ni hinner 2-3 låtar på den tiden. Se även vår hemsida, www.jfkstudio.se
999 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Västerbottens län

Fräsch 1:a på Sjungande Dalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ljus och fräsch etta på Sjungande Dalen säljes. Senaste året har samtliga ytskikt (förutom golv i vardagsrum, hall och badrum) bytts/målats. Nyinsatt dusch-glasdörrar. Lägenheten ligger på markplan. Balkong mot öster, med sikt mot grönytan på innergården. Bostaden ligger i ett bra läge med närhet till skog, elljusspår och jourlivs. I den låga hyran ingår: Värme, vatten, kabeltv. Bredbandsleverantören är Riksnet 100/100mbit och tv-operatör är ComHem. Innan försäljning kommer även köket att fixas ännu lite mer, ej färdigt (skivan ovanför b.l.a. diskbänkarna byts ut så att även det får en svart avlång kakel-look). Pris: 105.000 kronor eller högstbjudande. Snabb inflyttning kan ordnas om så önskas. Fler bilder kan givetvis skickas vid intresse!
105 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Sjungande fisk & kräfta

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Sjungande fisk som rör sig. Fisken sjunger Take me to the river & Don't worry be happy. Sjungande kräfta som rör sig. Kräftan sjunger snabbs visor Helan går & Nu tar vi den.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj