Quantcast
Till salu inom: ”

kräftor skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej jag säljer en snygg vintage skolplansch monterad på kartong med krok för upphäng. Den är gammal med tillhörande patina och små skav som hör till den looken. Skolplansch, 1900-talets första hälft, Norge, Kristiania lithografiske Aktiebolag, Dybdahls Zoologiske plancher, H. Aschehoug & Co. 62x78 cm Pl. 58 med Kräfta och krabba 500kr Finns för upphämtning vid folkets park. Om annonsen finns kvar så finns planschen kvar. Om du har frågor hör av dig. Med vänlig hälsning Tess
Hus på gård i Skåne med egen sjö 600 m från boendet med inplanterad regnbåge och kräftor (avgift för fisket, fiskeutrustning kan hyras). Boendet går att kombinera med S01295. På gården finns hästar, hundar, katter, får och kaniner. Gården ligger naturskönt i skog med fina bär- och svampmarker. Utanför huset går Skåneleden och 2 km bort finns affär och bageri. Gårdens läge möjliggör dagsutflykter över hela Skåne.
Hus på gård i Skåne med egen sjö 600 m från boendet med inplanterad regnbåge och kräftor (avgift för fisket, fiskeutrustning kan hyras). Boendet går att kombinera med S01294. På gården finns hästar, hundar, katter, får och kaniner. Gården ligger naturskönt i skog med fina bär- och svampmarker. Utanför huset går Skåneleden och 2 km bort finns affär och bageri. Gårdens läge möjliggör dagsutflykter över hela Skåne.
1st Berlocker Screw till ormlänk- Kräfta - Modell 1949
10st Berlocker Screw till ormlänk- Kräfta - Modell 1949