Quantcast
Till salu inom: ”

skärmvägg bambu indiska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans & koftor

Norrköping
Soff bord

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grupp av antika indiska möbler: 2 st stolar - 500 kr/st 1 st "opiumbord" - 3000 kr 1 st träbänk i - 1500 kr 1 st trangelformat sidobord - 1000 kr ALLA MÖBLER I MÖRKBETSAT ROSENTRÄ Vid köp av hela gruppen: Endast 5000 kr!!! Bänken, som fungerar utmärkt att även ha utomhus, och det triangelformade bordet finns i Täby Kyrkby, resten på Östermalm i stan. Båda bord och bänken innehåller delar av gamla oxkärror och är unika. Inköpspris när de importerades för några år sen var ca tre gånger högre än de nu säljs för och detta på grund av akut platsbrist. Även en del av textilierna på bilden finns för försäljning.
Hej, nu säljer jag mina kursböcker om Indiska Religioner. Alla är inköpta i juni i år och är knappt använda, inget kladd eller vikta sidor! Sikhism - Gurinder Singh Mann 80 kr The Foundations of Buddhism - Rupert Gethin 80kr Jainism, An Introduction - Jeffery D Long 80 kr An Introduction to Hinduism - Gavin Flood 100 kr Hinduismens heliga skrifter - Måns Broo 100 kr Buddhist Scriptures - Donald Lopez 80 kr
- Aldoria Bambu Soft, en bärsjal i silkesmjuk bambutrikå. Särskilt lämplig för nyfödda men kan användas tills barnet blir 6-12 månader. Det som utmärker Aldoria Bambu Soft från andra trikåsjalar är främst att den är så sval även i varma sommardagar och varmt klimat samt att den är ovanligt mjuk. Bambufibern har liknar silke på så sätt att den släpper ut fukt och värme mycket bra när det är varmt, men håller värmen när det är kallt. Bambun är även när det gäller mjukheten lik silke i kvalitén. Använd ca 3 ggr. Nypris 695 kr.
På grund av fel-leverans står vi nu med dubbelt så mycket golv som vi behöver. Vi säljer nu lite över 90 kvm äkta trä-golv gjort av slitstarkt bambu. Retail pris är 400 kr/kvm, men vid köp av alla 90 kvm halverar vi priset! Vi har själva samma golvplankor hemma och ni har därför möjlighet att se hur golvet ser ut i sin helhet. Det är lackat med en matt finish som ger extra behagligt och mjukt ljus i rummet. Golvet är lätt att lägga eftersom det har fasade spår som "klickas" i varandra. Detta är INTE laminat, utan riktigt trägolv som därför håller längre och går att slipa om behovet skulle uppstå. Golvpoolen i Malmö levererar 90 kvm av golvplankorna till er dörr utan extra kostnad. OBS! Enbart inom Skåne. Först till kvarn gäller.