Quantcast
Till salu inom: ”

skånelängor till salu säljes

Skånelängor
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På Magle lilla kyrkogata, 2 minuter från centrum och 5 från centralstationen, ligger en skånelänga med fin solig innergård. Huset har totalt fem sovrum, ett vardagsrum, kök, tvättstuga och två toaletter. Uthyres från mitten av juni till sista augusti. Hyra 2900 kr per sovrum (ca 20 kvm/ st) Vid intresse maila kontaktuppgifter och en kort presentation om dig själv, skriv även hur länge du önskar hyra. Just nu bor det studenter runt 25 år, och vi söker i första hand likasinnade.
Har ett mysigt rum som kan hyras i ett mysigt kollektiv i Fjellbo med fyra andra underbara människor på landet. Rummet är möblerat och beläget på andra våningen i det gemytliga huset. Huset har en stor trädgård och en vacker uteplats med solläge. I hyran är på 2170 kr och då ingår allt (el, värme och vatten). Är du intresserad tveka det inte att höra av dig.
Nu söker vi en hyresgäst till vår härliga skånelänga. Det är en nyrenoverad takvåning i en 1800-tals byggnad. Värmegolv i hela lägenheten, fönster som vätter mot alla vädersträcken. Drömhyresgästen hade varit ett äldre par eller ensam som är intresserad av att gå och pula i trädgården som älskar djur och natur. Självklart är även andra välkomna att höra av sig. Värme och vatten ingår i hyran, välkommen att ringa eller komma och titta.
Charmigt byhus/skånelänga 2005-2006 renoverades huset med nytt kök, badrum, tvättstuga. Öppnade upp i nock i vardagsrummet och bytta fönster. Insynsskyddad gammaldags trädgårdstomt med parkeringsplats på 1110 kvm. Litet gårdshus på 18 kvm som används som förråd. Smedstorp är en attraktiv by. Här finns bra kommunikationer, både tåg och buss. Låg och mellanstadieskola, affär och friluftsbad. Möjlighet att hyra korttid eller längre tid. Hyra beroende på hyreslängd och antal personer. Kreditupplysning kommer att tas! Huset är även till salu.
Kvalitetshantverk till passande pris Ett vasstak: - är miljövänligt med lång hållbarhet - har otroliga isoleringsegenskaper - är ett gammalt hantverk med moderna metoder Funkar lika bra på en gammal skånelänga som på ett modernt hus! Våra tjänster: Kostnadsfri värdering med tips och idéer för bästa lösningen för ert tak. Omläggning och renovering av vasstak. 10-års läggningsgaranti Rot-avdrag & F-skatt www.vasspatak.se