Quantcast
Till salu inom: ”

skiljevägg ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Helsingborg
Ikea säng

Burlöv
Tv-möbel

Umeå

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min superfina skiljevägg pga ommöblering. Köpt på IKEA för 4 månader sedan, mycket fint skick och snygg design. Perfekt som tex säng-avskiljare. Skiljeväggen är från början flätad i olika träfärger (mörka/ljusa), har valt att måla den svart på hela sidan "utåt", mycket snyggare och stilrenare. Går ju självklart måla även insidan om man så vill. Ej prutbart pris, då kan den lika gärna stå i förrådet. Nypris: 900:- Mitt pris: 450:-
Säljer min 1:a på 42 kvm. Mysig vindsvåning som ligger i centrala Nybro. Nyare Ikea kök, nymålade väggar i köket 2012. Nymålat även i vardagsrummet 2010. Bra planlösning där det finns en uppbyggd skiljevägg i vardagsrummet där man kan har sin säng om man vill. Nyare laminatgolv i hall och kök medans det är ett trägolv i vardasrummet. Rymlig walk in closet. Fräsch toalett med helkaklade väggar och plastmatta. Svarar endast på telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit Hensvik bokhylla säljes. Har utgått ur IKEA'S sortiment, har några småskavanker men inget som påverkar funktionen. Mått: D30*H186*B70 200 kr eller bud. Svart Bestå bokhylla säljes. Fint skick, sitter ett svart tyg på baksidan så att den ser snygg ut från båda sidorna, har använts som skiljevägg tidigare. Mått: D20*H193*B60 150 kr eller bud. 300 kr för båda.
Måste nu tyvärr sälja min fina IKEA Brusali garderob. Cirka ett år gammal, men är som ny! Riktigt fin tredörrars varav en spegeldörr, med både plats för hängande och vikta kläder. Inte ett enda märke på den, det enda är att det är upphäftat ett tygstycke på baksidan då den används som skiljevägg, detta går dock att ta av. Mått: 190x131x57cm 1200kr Vid intresse, skicka mig ett mail!
Väggskåp 180 cm långt. Skåpstommen i vit träfaner och dörren som öppnas uppifrån och utåt är gjort av vitlackad plåt. Skåpet köpt på Ikea men finns nog inte i sortimentet längre. I skåpet är det två fack med vertikal skiljevägg i mitten. Skåpet är lätt att hänga upp och lätt i vikt. Sälj på grund av flytt. Du får det för 700 kronor. //Camilla