Quantcast
Till salu inom: ”

skoband samiska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid - en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta. Inb. med skyddsomslag. W & W, 2007, 284 sid. Nära nyskick
Wahlström & Widstrand förlag. 2006. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Initialer inuti. 506g. En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid- en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta.
Pocket i nyskick. W&W 2007. - En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid - en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta.
Övrigt, stl. 36 (S), dam Säljer nu min kolt av Karesuando modell, storlek 36/38, för mer info ta kontakt. Obs, Den är ny och använd endast vid ett tillfälle! Jag har några andra saker också som bälten, skor, skoband, benholkar, silver, mössor, spännen, sjalar... OBS! Sjalen på bilden ingår ej i priset, oseriösa samt "prutare" undanbedes Tack! Köparen står för frakt!