Till salu inom

"skoband samiska säljes"

Krokom
8 dagar

Brukskniv

2 200 kr
Blocket.se
Butik Kiruna
10 dagar

Silverring Solhjulet

645 kr
Blocket.se
Härryda
4 månader

Regnkläder och mössa stl 12...

150 kr
Citiboard
Butik Hallands län
12 år

Sami nieida jojk

Hyrahyra.se
Arvidsjaur
10 år

Samiskt halsband

20 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lappskatteland - En familjesaga

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid - en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta. Inb. med skyddsomslag. W & W, 2007, 284 sid. Nära nyskick
75 kr
Bokbörsen.se

Lappskatteland

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Wahlström & Widstrand förlag. 2006. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Initialer inuti. 506g. En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid- en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta.
125 kr
Bokbörsen.se

Lappskatteland - en familjesaga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Pocket i nyskick. W&W 2007. - En ung kvinna finner nötta men vackert vävda skoband i en ask på sin mors vind. Hennes mamma, som aldrig velat kännas vid sitt samiska ursprung, förnekar att hon vet varifrån banden kommer, men kvinnan känner att de bär på en historia och börjar nysta i sin släkts förflutna. Lappskatteland är en släktkrönika och kärlekshistoria som spänner från 1860-tal till nutid - en ovanligt driven debut. På ett vackert och avskalat språk berättar Annica Wennström om fyra generationer kvinnor med starka band mellan sig, men också en förnekelsens historia som gör det omöjligt för dem att nå varandra, och att förlåta.
50 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Jokkmokk

Samisk Kolt Karesuando - Folkdräkt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Övrigt, stl. 36 (S), dam Säljer nu min kolt av Karesuando modell, storlek 36/38, för mer info ta kontakt. Obs, Den är ny och använd endast vid ett tillfälle! Jag har några andra saker också som bälten, skor, skoband, benholkar, silver, mössor, spännen, sjalar... OBS! Sjalen på bilden ingår ej i priset, oseriösa samt "prutare" undanbedes Tack! Köparen står för frakt!
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj