Quantcast
Till salu inom: ”

frövi skor rea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fins skor

Borås
Pälsjackor

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 39, dam Waldläufer promenadsko inköpta på Frövi skor, säljes pga fel storlek/ felköp. Skon är tillverkad i ett naturskinn i underbara höstfärger. Stabil och bekväm sko med luftkomfort i sulan. Inköpspris 1395 kr. Helt oanvända och fräscha skor. Kvitto finns. Säljes för 1000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. 38, dam För ett tag sedan köpte jag ett par fantastiskt vackra klarröda mockastövlar i storlek 38 från en butik i Gamla Stan som heter "Frövi Skor". Till min stora sorg så är mina fötter för breda och för "höga" för denna modell vilket gör att jag nu säljer dem. De är (tyvärr) knappt använda och prislappen sitter i. Nypriset är 1595:- och jag säljer dem för 950:-. För mer info om märket gå in på: http://www.froviskor.se/om-frovi-i-45.aspx Är det någon annan som vill adoptera dem? Stövlarna är alldeles för vackra för att stå oanvända i min garderob.
Jag har lite cykeltillbehör som jag inte längre har användning för, bland annat en bakfälg till en Racer. Därför "rear" jag bort den så att någon annan kan få glädje av den. - Bakfälg, Linus 21- double wall inkl kassett 250:- Finns i FröviSkorna och tramporna är sålda!