Quantcast
Till salu inom: ”

skotork pjäxtork säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Freskhuset ligger på platån sydväst om Tott Hotell och ca 400 m ovanför Åre Torg, med fantastisk utsikt över hela byn. Gångavstånd till lift och backar. Vid torget finns ett brett utbud av restauranger, butiker, skiduthyrningar och nöjen. Lägenheten är 38 kvm med plats för 2+2 personer.Kombinerat allrum och matplats för fyra personer, bäddsoffa samt sovalkov med 120 cm underslaf och 105 cm överslaf. Liten köksvrå. Badrum med wc och dusch.Övrigt: Tv, dvd, microvågsugn, tvåplattshäll, tvättmaskin och torkskåp finns. Balkong finns ej. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Städning ingår och linne finns att hyra. Skidförråd/omklädningsrum med pjäxtork,vallningsrum och garageplats med motorvärmare finns.
Hej! Jag säljer mina gamla carvingskidor eftersom jag numera är för lång för dessa. De har en del repor men om du inte är avancerad åkare så märks de inte alls. De är hyfsat mjuka och lättsvängda och passar dig som är nybörjare till medelåkare. Dessutom har jag en sko eller pjäxtork för dig som vill ha torra skor några timmar efter att du varit och stampat i snö eller vatten. Den går att montera på väggen med 4 slangar som suger ut fukten och är aldrig använd! 100 kr kostar den. Hör av dig om du har några frågor! Mvh Filippa
Ski 2Pjäxtork 50par, NyservadKörs i 5 separata omgångar om 10 par, samtliga avsäkradeVarje omg...
Köpte en Therm-ic bästa torkare "refresher" för mina skidresor. Den tar plats och jag reser väldigt lätt. Köpte en mindre variant istället, dock inte lika smidig. Jag har använt den under en resa och den fungerar riktigt bra. Den inbyggda timern är guldvärd. Jag har bara använt denna till ett par pjäxor, men skor, strumpor och även handskar kan man också använda den till. Går till både barn och vuxna för blöta årstider eller semester. Ä nog smidigare att använda än dem stora skotorkar som måste installera Denna är ju iaf portabel. Snodde en text från Outnorth, Sorry Outnorth. ########################### Pjäxtorken både ökar komforten och förlänger livslängden på innerskorna. Denna modell har dessutom en inbyggd timer. Egenskaper: Torkar pjäxor och skor inom ett par timmar utan att skada innerskor eller stoppning UV-ljus som tar bort både bakterier och dålig lukt Automatiskt överhettningsskydd Inbyggd timer (1, 3 eller 6 timmar) Kompakt och tyst Passar nästan alla typer av skor och storlekar ############################ Annonsen är uppe så länge den finns kvar. Länk till hög upplöstabilder: https://www.dropbox.com/sh/ed3d3k6ic7a3qsg/zNxTGjHFar Ska den skickas betalar köparen frakten+andra avgifter, annars kan den hämtas i Spånga eller Jakobsberg. Ring eller e-posta, svarar jag inte. Var god och e-posta/sms istället. Skambud undabedes, sil vous plait.
Köpte en Therm-ic bästa torkare "refresher" för mina skidresor. Den tar plats och jag reser väldigt lätt. Köpte en mindre variant istället, dock inte lika smidig. Jag har använt den under en resa och den fungerar riktigt bra. Den inbyggda timern är guldvärd. Jag har bara använt denna till ett par pjäxor, men skor, strumpor och även handskar kan man också använda den till. Går till både barn och vuxna för blöta årstider eller semester. Ä nog smidigare att använda än dem stora skotorkar som måste installera Denna är ju iaf portabel. Med kartong och manual. ########################### Pjäxtorken både ökar komforten och förlänger livslängden på innerskorna. Denna modell har dessutom en inbyggd timer. Egenskaper: Torkar pjäxor och skor inom ett par timmar utan att skada innerskor eller stoppning UV-ljus som tar bort både bakterier och dålig lukt Automatiskt överhettningsskydd Inbyggd timer (1, 3 eller 6 timmar) Kompakt och tyst Passar nästan alla typer av skor och storlekar ############################ Annonsen är uppe så länge den finns kvar. http://www.outnorth.se/therm-ic/thermic-refresher-inclusive-timer-2 Ska den skickas betalar köparen frakten+andra avgifter, annars kan den hämtas i Viksjö. Ring eller e-posta, svarar jag inte. Var god och e-posta/sms istället. Skambud undabedes, sil vous plait.