Quantcast
Till salu inom: ”

skrivbord höj sänkbart med vev säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 2 av dessa. skrivborden är svängda. Höjning och sänkning sker med vev. h70cm d125cm b235cm 600kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Hej, Vi har nu ett skrivbord och skrivbordsstol till salu. Skrivbordet från Kinnarps är stort vitt, björkfärgad kantlist. Höj och sänkbart (med vev). Mycket bra skick, inga repor eller missfärgningar. Pris 1,500 Kinnarps 8000 SynChrone. Skrivbordsstolen är en premium stol från Kinnarps i svart med skinn på huvudstödet. Nypris mer än 10,000. Alla möjliga inställningar. Pris 1,500 Paketpris 2,500 eller bästa erbjudande. Hämtas på Slöjdgatan i Stockholm vid Hötorget. Ola W.
IKEA Galant skrivbord i ekfaner. Fint skick utan skador. Mått: 160cm x 80cm/120cm Mått extrabord: 80cm x 60cm Extra T-ben medföljer från dyrare kontorsbord (ej på bild) som är höj och sänkbart med vev. Nyligen inköpt begagnat för 800 kr men inte monterat. Vill bli av med det fort och vill inte gärna slänga väl fungerande grejer i onödan. Pris för allt: 300 kr. Nedmonterat och klart att hämtas i Sköndal.
Detta är ett manuellt höj och sänkbartskrivbord/arbetsbord. Man använder en vev/spak på sidan av bordet för att ändra höjden. Bordskivans mått är 115x80cm. Lägsta höjd är 57cm mätt från golv till bordskivans överkant. Högsta höjd är 80cm mätt från golv till bordskivans överkant. Bordet har några år på nacken och har lite skönhetsfläckar men annars i helt ok skick. Kan tänka mig billigare vid snabb affär.
Skrivbord (Kinnarp) som kan höjas och sänkas, steglöst, i 2 oberoende delar (se bilderna). Den bakre mindre skivan kan justeras med en vev för att t.ex passa rätt höjd för en bildskärm. Höjning och sänkning sker manuellt. Det behövs alltså inga irriterande el-kablar. Ett idealiskt skrivbord med stor bordsyta att såväl sitta vid som att stå och arbeta vid. Måste dessvärre säljas pga renovering och byte av kontorslokal.