Quantcast
Till salu inom: ”

skrivbord motor höj sänkbart säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett rejält skrivbord med stora arbetsytor och användarvänlig form. Hela konstruktionen är stabil och rejäl. Motorn för att höja och sänka skrivbordet är av "industriell" klass och väl tilltagen för ändamålet (lyfter normalviktig person). Konstruktionen är gömd i den pelare som bär upp bordsskivan. För att skapa en stabil konstruktion vilar bordsskivan på en stålstruktur fastskruvad i pelaren. Bordsskiva i björk. Skrivbordet är i mycket gott skick.
4 st höj- och sänkbara skrivbord av märket "Holmbergsbordet" säljes. Eldriven motor höjer och sänker bordet för stående eller sittande arbete. Mycket stabil stomme. Hållare för stationär dator under bordsskivan finns till alla fyra borden. 3 av borden har en sänkbar platta för större skärmar. Går att demontera, men bör nog hämtas med släp eller lastbil. 180x180 cm 1500 kr/st. 4500 kr för alla fyra. Fantastiskt billigt helt enkelt. Måste bli av med dem fort. Finns på Kalendegatan 7 i Malmö.
Höj och sänkbart skrivbord (motordriven), bredd 80 cm, längd 200 cm. Skiva av ljust trä. Någon liten repa annars i mycket fint skick. Dubbelkommando för höjning och sänkning (två knappar måste hållas in för att höja eller sänka). Lägsta arbetshöjd 66 cm, maximal arbetshöjd 120 cm. Köpt på HC inredning i Växjö. Skickar gärna mer bilder om så önskas. Observera att skrivbordet är stort och gediget med rejäl motor, därav även ganska tung. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett höj och sänkbart arbetsbord – skrivbord. Stommen är av kraftig stålkonstruktion på hjul. Ursprungligen så är den en arbetsbänk med en stark motor. Fast den funkar ju lika bra som skrivbord. Skivan som ligger på är 75 x 125 cm, men den är ju utbytbar. Information: Märke: Linark (Danskt) Item: CBD2008-00 Date: 200610.16 S:O533165 U In: 230, 50 Hz P In: 400 W Op: Int Max 5% Max 1 min. / 19 min.
Mycket snygga och trendiga skrivbord till det moderna kontoret. Skrivbordet är egonomiskt anpassat och har en eldriven motor som sänker och höjer skrivbordet till den höjd som passar. Det finns snygga "sladd-fångare" på undansidan av skrivbordet och ett hål där man stoppar ner sladden i från datorn så det slipper ligga en massa sladdar på golvet. Vi har två skrivbord, ett i helsvart och ett i grå/svart. Storleken på borden är 90x200 cm och är mycket rymliga. Pris 3.000 sek / st. Nypris ca 11.000 sek