Quantcast
Till salu inom: ”

skumgummirullar rullar håret säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hår klämmor

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Babyliss Pro Professional 30 Ceramic Roller Set Keramiska värmespolar från Babyliss i obruten förpackning perfekt som julklapp. Detta är klassat som ett av de bästa seten med hårrullar för att enkelt fixa vackert lyxiga Hollywoodlockar. Håret ska vara torrt eller något fuktigt när spolarna rullas i. De lämnas kvar tills de kallnat 15-30 minuter. Spolarnas ändar är i ett material som inte blir hett, för att vara greppvänligt. Hårnålar och klämmor för att hålla rullarna på plats ingår. Det finns två lika värmelägen. Produkten har även ett bakstöd som gör att den kan ställas upp vid användning. Uppvärmningstiden ligger på ett fåtal minuter. Länk till ny produkt: http://eleven.se/babyliss-pro-professional-30-pcs-ceramic-roller-set-10415.html MITT PRIS: 890 kr (Nypris: 1699 kr)
Locka håret som proffsen och få hår som stjärnorna. Cloud Nine The O Pod  Startpaket med värmepod, rullar, clips med mer för att skapa vackra lockar i håret. Unik induktionsteknologi, hårspolen klar på endast 4 sekunder. Varm i håret men inte i handen. Lättrullade kardborrespolar i flera olika storlekar. Ger fantastisk volym. The O gör det möjligt för kunden att väldigt smidigt få ett professionellt resultat.  12 spolar i alla  storlekar och 8 klipps följer med.   Säljer min cloud nine The O Pod hela kittet, som endast är testad. Funkar givetvis perfekt och är i nyskick. Handtaget till väskan har gått sönder, ville bara säga det. Nypris i butiken 2999-3999 kr. Mitt pris 1500 kan diskuteras vid snabb affär.
"Vaxfyllda rullar som behåller värmen länge och ger ett fantastiskt resultat och som dessutom har en joniserande behandling för ett frizz-fritt resultat. Paketet innehåller fyra små rullar (19 mm), tio medelstora rullar (22 mm) samt sex stora rullar (27 mm) En riktigt stor uppsättning som passar alla hår och situationer. De svala handtagen gör rullarna lätta att hantera." + 20 klämmor till spolarna. Remington. Manual medföljer. Använts sparsamt. Nyskick. Avhämtas.
Skumgummirullar - rullar för håret