Quantcast
Till salu inom: ”

släpkärra neptun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ventura Neptune marine a-mått 975 fint tält som inte är andvänt så mycket . tältet är från 2006 . stativ,(aluminium) clickonbeslag ,vagnskappa ,hjulkappa samt tältpinnar o säckar och gardiner dock ej gardinstänger då dom fått egna fötter o försvunnit, men finns nya o köpa löst o kostar nån hundring bara. Färgen är alltså blått o grått priset är 5000 kr prutat o klart eller bytes mot besiktigad släpkärra ! tältet skickas ej !!!!!! hämtas på plats eller så kör jag hem det åt dig för 18 kr milen (räknar via eniros vägbeskrivning ) . 2 mil kostar 72 kr för jag skall ju tebax också så då blir det 4 mil .
Säljer en fruktansvärt smidig och lätt kärra av lite mindre modell. Märket är Neptun praktik. Den är obromsad men får ändå framföras i 80km/h. Den är i bra skick och är av årsmodell -07. Nyinköpt av mig -08. Flakets mått är. Bredd 117cm. Längd 200cm. Den är så lätt att man knappt märker att den är på.
En Parsun/neptune 9.9 hp 4 Takt rorkult Lång rigg årsmodell 2009 Har aldrig kört den köpt ett visnings ex men har ingen användning av den säljes eller bytes mot släpkärra
hej Jag har en neptun släpkärra totvikt 750kr max last 500kg att sälja, vagnen är i ny skick och knappt använd, det finns även tipp funktion.