Quantcast
Till salu inom: ”

slangpaket kempomat 150 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en defekt kemppi kempomat 150 mig svets. Innan den plockades isär för felsökning så blev ingen riktig genombränning på svetsarna. Diodpaketet plockades ur och skickades på felsökning, men det vsr inte det som var felet. Diodpaketet är på plats men alla kablar är inte anslutna. Knappt användt parweld slangpaket med ny jordkabel och klamma från lineax. Reglerutrustning och 5L ataltub med 80kg kvar ingår.
En komplett Kemppi Kempomat 150 MIG svets till salu. Enfas maskin. Fungerade mycket bra tills för några veckor sedan. Tänder inte riktigt som det ska. Har kollat en del och det kan vara något litet men är ingen expert på elektronik; förmodligen går det att fixa. Säljes som rep objekt eller reservdelsmaskin. Ingår 2 slangpaket och 2 jordkablar. Trådrulle eller gastub finns ej. 1000 kr eller vettigt bud. Finns i Tjällmo, Motala kommun.
En Kemppi kempomat 150 som trådmatningen slutat fungera på! Fungerade kanon annars! Utan slangpaket! Mobil 0709-288937
Kempomat 150 Migsvets med extra slangpaket. Fungerar bra.
Kemppi Kempomat 150 migsvets säljes. 220v enfas. Perfekt om man inte har 3fas i garaget. Är i behov av nytt slangpaket. Tom misontub medföljer. Gasklockan har fått sig en snyting,osäker funktion. Skickas ej, köparen ombesörjer hämtningen.