Quantcast
Till salu inom: ”

slipers syll järnvägssliper säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tystnader
F
Tystnader
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Oskarshamn med omnejd. Jag skulle bli jätteglad.. Jag behöver bla köpa lite verktyg... Nån som har en slägga? kofot? deltaslip eller annan typ av multislip - slipmaskin (inte de allra billigaste) för att slipa fönster .. arbetsbockar två styck. Nån som har någon snygg utebelysningsstolpe som inte används.. En Solarventi som bara ligger och inte används? Ett gäng "slipers" till trädgården.. Gamla betongplattor i stl 40*40 till 60*60 som legat i trädgården/vid huset som ska slängas? Redig roundup skulle också uppskattas om nån har. Snälla skriv till mig om ni har något av allt detta..
Ett stort och bra paket för dig som tänker öppna salong eller bara ha som hobby. 2 UV-Lampor Dammuppsugare Sliper 25000 V min med 80 180 grit band Ca 400 mallar proffesional Buffrar ca 50 st borstar Ca 800 tippar i 10 storlekar magnetic A curva och några C kurva. Ca 30 olika glitter dust Övnings hand med bordstag Munskydd finish wipe 0,5 l Cleaning wipe knappt använd. Wipes Ca 30 olika penslar i olika storlekar och för olika dekorationsmålningar. Lim hållare. 2 pumpar Nagelbands pucher Ca 50 st tomma akryl dekorations/glitter burkar. Värdet på allt är ca 7000:- om inte mer.
Jag behöver komplettera mina slipers mellan väg och gräsmatta. De har måtten 25 cm x 15 centimeter (bredd och höjd) och jag vill gärna ha ungefär samma storlek på de nya så att det ser bra ut, men 5 centimeter mer eller mindre går nog bra. Längden är inte så viktigt (de jag har är antingen 2,6 eller 1,3 meter). Jag behöver cirka 10 meter längd totalt, så jag är inte intresserad av att köpa mindre mängd än så, men jag är intresserad att köpa fler om priset är bra. Maila eller ring om du har slipers som du vill bli av med i Göteborgsregionen.