Quantcast
Till salu inom: ”

slogbod gapskjul grillplats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

8-kantig grillplats med bänk runt om. Impregnerat trä. Bänken kan behöva ses över om man är petig. Själva grillplatsen saknar "plåtbehållare" att elda i. Då vi har använt den har vi fyllt upp den med sten och det har funkat bra. Bänken är egentligen längre än vad bilden visar, vi har bara valt att ta bort en sektion. Är villig att pruta om ni kommer och hämtar den. Tack!
Grillplatser säljes knuttimrat med 45x120 med bilad utsida,rejält avlastningsbord samt plåtinsats. själva grillytan är 500x500mm. fyra bänkar med ryggstöd,bänkens längd 115cm men kan fås längre om man önskar det. vi har även en större grillplats precis lika dan som den mindre men grillytan är 500x1000mm även den har ett rejält avlastningsbord. allt byggs i 45mm virke som bilas och knutas ihop. vi har en luftspallt bakom plåten samt så har vi monterat minerit för att minimera risken för brand. vi har även satt en tryckimpregnerad bräda i botten på grillplatsen och även på bänkarna. ett grillgaller medföljer alltid 300x400mm. Lilla grillplatsen med fyra bänkar samt ett galler kostar 3700kr inkl moms. Stora grillplatsen med fyra bänkar samt ett galler kostar 4100kr inkl moms. Grillgaller och bänkar går att köpa löst om man önskar det. vi har även så vi kan leverera hem grillplatserna till kunden om så önskas inom Luleå kommun. men då tillkommer en avgift på 300kr.
Nu är det dags att boka just din grillplats till vår/sommarn o undvika väntetider . Vi erbjuder 10% vinter rabatt på samtliga ( 3 Grillplats varianter fram till 15 april ,Reservations avgift är endast 1500kr o rabatten dras av vid slut leveransen eller vid eventuell direkt avhämtning . Goliat grillplats komplett med grill och rejälä fasta vinkel bänkar, som också har samma knuttimring på baksidan av bänkarna som på själva bordet varför bänkarna inte är delade utan hela i vinkel . Kan användas även som komplett bordset i större grillkåtor mm stugor.. Bänkarna kan även köpas o användas även separat i trädgårdar eller andra utrymmen.. pris 7950 inkl moms. Kan Transporteras på vanligt släp med spännband. Transport ordnas över hela landet enkelt på 1 pall .Hör efter till just din ort ..