Quantcast
Till salu inom: ”

sluta röka snus tabex 100 vegetabilisk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vattenpipa

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Viva 2008. Inbunden bok i myckt fint skick. Oavsett varför du vill sluta, oavsett hur länge du har använt nikotin, och hur många halvhjärtade försök du har bakom dig, är det fullt möjligt att bli rök- och snusfri på fyra veckor. Sluta röka och snusa på 4 veckor hjälper dig att skapa en individuell Sluta-plan med hjälp av ett enkelt och praktiskt steg-för-steg-program. Varje kapitel innehåller fakta och övningar där du kan tillämpa det du läst. Boken innehåller de senaste vetenskapliga rönen om framgångsrika sätt att sluta röka och snusa och följer principerna för motiverande samtal, KBT och modern idrottspsykologi. Författaren är Sveriges främsta expert på tobaksavvänjning.
Sluta Röka med vår E-Cigarett Med vår E-cigarett får du känslan av att röka, men det är bara vattenånga som röken består av, helt ofarlig. Du slipper nikotin och tobaksberoendet. Snart kommer du att känna dig både piggare och aktivare utan nikotin. 1 st. E-cigarett med litiumbatteri. 10 st. Munstycken refill. Laddas med USB-kabeln. E-ciggen glöder och ryker som en vanlig cigarett. så ingen kommer att märka att du håller på att sluta röka. OBS! Innehåller inte Nikotin. Uppfyll ditt nyårslöfte nu. Lägsta priset på blocket. Skickas samma dag och kan även hämtas på Kungsholmen i Stockholm. Skicka ett mail vid eventuella frågor.
Hej! Vi säljer en så kallad health cigarett. Min man köpte den för att han ville sluta röka och lyckligtvis har han lyckats snabbt. Han har använt ett filter, vilket betyder att där är 19 kvar. Dessutom är där två cigaretter. Det finns tre laddare till dem, vanlig, USB och till bilen. Den lyser när du röker och det kommer ånga efteråt, alltså känns den och ser ut som en vanlig cigarett. 300:- prutat och klart
Säljes e-cigg startpaket från xsmoke.se med tillhörande 20 refills men original smak.Värde 600 Enligt mig och smidigaste sättet att sluta röka eftersom du inte behöver sluta röka men ändå slipper alla farliga ämnen. De innehåller bara vattenånga och smak. Läs om denna fantastiska produkt på xsmoke.se. Där jag köpte den för 600. Jag råkade beställa 2 omgångar och vill därför bli av med det ena paketet för behöver pengarna. Självklart obruten förpackning. Maila!