Till salu inom

"squeezebox säljes"

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stereo och HIFI  ·  Mjölby

Logitech Squeezebox Duet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Med Squeezebox Duet kan du lyssna till din favoritmusik var som helst i ditt hem. Den här smarta trådlösa spelaren överför hela din musiksamling till stereon. Med fjärrkontrollen har du allt i din hand, och kan enkelt bläddra och välja bland spåren. Du kan också lyssna på musik från onlinetjänster eller på tusentals olika webbradiokanaler från hela världen, till och med när du har datorn avstängd. Systemet går att komplettera med fler mottagare utöver den som ingår. Squeezebox Duets färgdisplay och intuitiva gränssnitt gör det enkelt för användaren. Bara klicka och rocka! Trådlös krångelfri installation. Köpte systemet Juli 2010 och det är i mycket bra skick. Nypris: 3200:- (nu billigast på Prisjakt 2300:-)
1 600 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Vallentuna

Squeezebox Duet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Komplett Squeezebox Duet. Squeezebox Duet kombinerar din stereo och din digitala musiksamling. Fjärrkontrollen med en 2,4" färgskärm gör att du smidfigt och överskådligt bläddrar, väljer och styr din musiksamling. Squeezebox ansluts till ditt nätverk via WLAN eller vanlig nätverkskabel och låter dig lyssna på webradio till och med när datorn är avstängd. Mottagaren ansluts till din stereo via optisk och koaxial digital ljudutgång och återger musiken kristallklart. Du kan även komplettera med flera mottagare och lyssna överallt i ditt hem.
1 300 kr
Blocket.se

Nätverkshårddisk WD My Book Live 2TB

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer min nätverkshårddisk Western Digital My Book Live 2tb. Väldigt lite använd då den köptes för en månad sedan. Köpte den för att koppla till en Squeezebox. Tänkte inte på att den kanske inte skulle fungera till detta. Det gjorde den inte utan att modifieras, vilket jag inte klarar av. Behöver du bara en nätverkshårddisk så passar den dock perfekt. Vill du använda den till Squeezebox, så se till att du vet hur man modifierar den. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=752501#866155 http://www.pricerunner.se/pl/744-2651408/NAS-Servers/Western-Digital-My-Book-Live-2TB-Ethernet-10-100-1000-priser?ref=redirect&q=western%20digital%20my%20book%20live%202tb&search=western%20digital%20my%20book%20live%202tb&other_hits=;;439|2542;&sort=4
850 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Jönköping

Squeezebox Duet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Två kompletta Squeezebox Duet med två fjärrkontroller. Trött på CD skivor och P3? Anslut Squeezebox till din stereo eller aktiva högtalare och spela upp din musiksamling. Med Squeezebox kan du även lyssna på 1000- tals webbradiostationer eller använda musiktjänster som MP3tunes. Fungerar med de flesta ljudformat som FLAC, Apple Lossless, WMA Lossless, MP3, WMA, OGG, AAC, WAV Squeezebox streamar musik trådlöst eller via kabel från ditt modem. Under installationen guidas du och kommer snabbt åt din musik på datorn, eller webbradio.
2 900 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Gävle

Philips Pronto TSU9400 med extender RFX9400

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Multifjärrkontroll, Philips Pronto TSU9400 med extender RFX9400 säljes. Allt i bra skick. En av dom bästa multifjärrarna på marknaden. Helt programmerbar med hjälp av medföljande programvara. Jag skickar även med en fjärrkontrollextender för att kunna styra NEXA-Fjärrströmbrytare (kostar 349 kr). Sen ingår även ProntoSqueeze som är programvara för att kunna styra Logitech Squeezebox direkt i fjärrkontrollen. Läs mer här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=252453. Eller här: http://www.pronto.philips.com/Products/Control_Panels/TSU9400/ Nypris för fjärren är 8990 kr och för extendern 2990 kronor. Allt säljes för 5500 kronor.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj