Quantcast
Till salu inom: ”

små husvagnar säljes

Vårpall
F
Bonsaikatt
F
Bonsaikatt
F

Tidigare annonser till salu

Detta paketerbjudandet kan du inte missa! En Mitsubischi Galant från -96 + en Husvagn från -78 skattad fram till februari(årsskatt 360kr). Båda bilen och husvagnen har ju några år på nacken så små skavanker finnes naturligtvis men dom är i riktigt fint skick. Bilen är skattad och besiktigad nu i augusti. Skatten är betald för ett år. Ett riktigt kanonerbjudande och både bil och vagn bör absolut ses! Först till kvarn.... Mailen kollas dagligen. Vid telefonkontakt vänligen ring mellan 9.00-21.00.
besiktad å skattad till aug v6 som drar under litern tiptronic låda lite små repor och nån små bula finns och en kass elmotor ruta bak behöver fixas och en liten spricka i spoilern fram servad och service bok finns och oljan i lådan bytt nyligen orginal fälgar med dubbdäck sitter på med 2 st nya och två bra är intresserad av byte skoter husvagn motorcykel kom med förslag bilen finns alt i göteborg bytesvärde 35000
Jag har en liten vagn att hyra ut. Nybesiktad och skattad. Den finns redan på gotland och får ej lämna ön vid hyra. (undantaget Fårö) Alla människor fungerar ej tillsammans i så små utrymmen som en husvagn, så därför är det förmånligt att känna av innan man köper en. Här får du välja hur du vill göra, om du bara vill disponera den uppställd som boende eller åka runt och upptäcka ön. Valet gör du dag för dag men priset är detsamma 1000Kr/vecka och dragbil med krok får du hålla med själv.
MB 200 eller byte husvagnt i motot å låda. Några små saker... fixa eller kör ändå. Bilen körs dagligen. Trä inredn. C.lås ej drag. Sommardäck. Nyligen servad. Ny Alpine cd m usb ingång. Kablar breget av BRL till baslåda å slutsteg. Bytt skivor fram å backar Nu Avställd pga nybils köp Bes september ut. Fel V fönsterhiss.. något lossat nyligen Gummi bussning bak Lite glapp i tändningslås. Laga eller kör ändå. B.v.s.a
Jag har efter mycket funderingar bestämt mig för att sälja vår husvagn. Jag har lagt ner tid och mycket energi på henne och tanken var att jag skulle renovera hela. Men nytt jobb kom emellan. De är en äldre husvagn med små fel, skavanker, brister precis som vilken äldre dam som helst. Det går att bo i den som den är, Men man ska nog vara beredd på lite småpill. Billig att försäkra samt skatta. Hör av er via mail. Svarar fort och har koll på den.