Quantcast
Till salu inom: ”

snöslunga toro 521 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har en fin liten kvalitets slunga att sälja! Inte att jämföra med jula, biltema och dyl. Toro är kända för kvalitet och bra reservdels hållning. Den är ny servad och förgasaren är justerad, så den går kanon bra. Helt ny drivrem. Det är en relativt liten och smidig slunga, men den orkar med det mesta med sin 5 hk motor. Perfekt till husägaren eller föreningen som inte vill släpa omkring på en tung och otymplig maskin, som dom större oftast blir. ring eller maila mvh:Pär
Hej, säljer en välfungerande snöslunga som är lättstartad och i fint skick. Snöslungan är av fabrikat Toro och är en tvåstegs snöslunga på 5 hk. Den har tre växlar framåt och en backväxel. Den är nyservad i våras, och drivremmar är bytta vintern 2012. pris är 3000 kr, men kan diskuteras. Dock accepteras inga skambud på den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Toro 521 snöslunga 5 hk arbetsbredd 53 cm 3 växlar fram 1 bak Maskinen är i mycket bra skick och fungerar felfritt Går ej att jämföra med billiga Kina maskiner som säljs på varuhusen till ett högre pris än vad jag begär, detta är en Amerikanare som gillar mycket snö. Priset är inte prutbart Nypris ca 10,000:- Mitt pris 3500:- Tfn 070-5924323 Tel 044-311474
Inte så vacker, men den startar och går. En kanadensisk kvalitetssnöslunga av 1987 års modell. 5 hk, tvåstegs, med snökedjor, 3 växlar och back. Drivremmen är nybytt. Behöver dock lite choke för att gå bra, kanske borde förgasaren justeras? I övrigt skick enl bild, kan skicka fler om du vill se något särskilt. Säljs pga att vi flyttat till hus som kräver en större maskin. Det här är en smidig modell som går in i bakluckan på en Audi A2!
Tvåstegs Snöslunga säljes. Toro 521 Modell: 38056 Serienr: 0000711 2-stegs Funktionstestad och går bra Denna snöslunga säljs på uppdrag av ett svenskt företag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 4 Februari. Klicka på länken nedan för att komma till auktionen.