Till salu inom

"snigelmedel säljes"

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Älvsborg

Snigelbar Gröna Matilda

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snigelbaren Gröna MatHilda är en effektiv och enkel metod för mördarsnigelbekämpning, erkänd av snigelexperter, används av trädgårdsmästare. Man får endast använda godkänt snigelmedel i Snigelbaren. Med Snigelbaren sparas upp till 80 % av medlet, då medlet endast går till sniglar och inte till regn och fåglar. OBS! Snigelbaren är ingen fälla! Den behöver alltså inte tömmas! Sniglarna kryper in, äter och kryper tillbaka till sina "hem", där de torkar bort. Inget kladd med slemmiga sniglar! Inget letande efter sniglar på nätterna. Snigelbaren fungerar dygnet rrunt. Enklare kan inte snigelbekämpningen bli!
159 kr
Blocket.se

Snigelmedel och Gödning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har Kalmars billigaste gödning, och Kalmars billigaste Snigelmedel! 3 kg för 159:- eller 2 burkar för 300:- Innehåller det giftiga ämnet Järn III Fosfat i separat påse! Gödning: 179:- och den koncentrerade NPK gödningen räcker till hela 750 kvm. Överlägset mest gödning för pengarna. Vi har fler erbjudande till trädgården, gör ett besök hos oss på södra vägen 66 i Kalmar, vi har allt möjligt till häst, hund, katt, kanin, trädgården.
159 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Foder på REA och TrädgårdsREA

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu rear vi ut inför flytten! 10 % på alla foder! Hippo, Krafft, Spillers, Fibergi, Mustang. Kom och titta. Vi pratar gärna foderfrågor med dig, samt gör analys och gratis foderstat. Uthyrning av hästtransport. Vi har även Sommarrea på ryktborstar 25% och reaschabrak av Hög Kvalité. Passa på att titta på vårt trädgårdssortiment! 20-50% REA och du...Snigelmedel till Kalmars Bästa pris. 3 kg för 159:- Oslagbart! Dödar sniglarna snabbt. Även ägg.
143 kr
Blocket.se

Snigelmedel för "mördarsniglar" 20%

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har du problem med "mördarsniglar"? Nu har vi en kampanj på Lagerbutiken där vi ger dig hela 20% på snigelmedlet från Natria Bayer. Vi har pratat med flertalet personer som köpt medlet utav oss och alla har hittills blivit av med alla, eller de flesta av sniglarna. Just nu: SNIGELMEDEL NATRIA BAYER 249 kronor ink moms. Ordinarie pris: 311 kronor ink moms. Varmt välkommen att handla av oss i butiken!
249 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj