Quantcast
Till salu inom: ”

snowhawk sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:


Sverige
Antik vas

Sverige

Tidigare annonser till salu

En fantastisk lekmaskin som i det närmaste kan jämföras med att köra cross / motorcykel i snö! Säljer den pga husplaner. Transport upp till Luleå går att ordna efter överenskommelse. Höken är helt igenomgången på verkstad efter ett otrevligt besök med en stubbe förra vintern.. vilket inebar en helt ny ram bestäld från kanada för 55k. De bytte även slitage delar samt insugsplattor "vforce".
Snowhawk 800 säljes. Byggd på en 503:a från 2003. REGISTRERAD! Fint skick! Bra i motor och drivlina. (kompprov nyligen gjort) !Går som ett riktigt as! Motor och variatorer från en Vertical Escape. Motorbytet mycket seriöst gjort. Ramen förstärkt med rostfria plåtar på utsatta ställen. Ny starkare drivaxel i axelstål. Elback. Fräsch matta. Stora tanken. Nya Bromsbelägg. Handkåpor. Mm. Ring för mer info. Iq , snopro 600 , rev eller dylikt är inga problem att haka av på leden eller i lössnön!
Tjenare nu ska snowhawkwen bort pga byte, de är en jävligt rolig maskig går riktigt bara i lös snö. Har bytt driv remmen i slutet på föra säsongen för 3000kr nya driv lager vart bytt samtidigt går bra och ha aldrig varigt något fel på den i min ägo, mattan är fin de är 48mm i mitten av mattan och 38mm på sidorna. Ring eller mejla för mer info. Ev. byte emot annan skoter! Ej något gammalt lik. 40 000:- Vid snabb och smidig affär kan priset diskuteras!