Quantcast
Till salu inom: ”

snurrpall säljes

Snurrpall

Varberg
SNURRPALL

Borlänge

Tidigare annonser till salu

En smidig liten fiskebåt för 1-2 pers. Alltså ingen familjebåt. 08.ans Suzuki 25 V-Twin 4 stroke. Båten 2000 talare. Båt och motor förvarad i garage när den ej använts. Motorn servad varje höst. 1 ägare på motorn. Busters original länspump. Lanterna. Regn/soltak över pulpet. Vattenskidbåge. Förhöjt alu.golv i fören + snurrpall. 20 liters tank. Motorlås. Bra batteri. OBS! Trailer ingår! Kan tänka mig byta mot ? Kom med förslag! 070-2541642 Kan nås via mejl.
Ett underbart charmigt och fint shabbyskåp. Målat med vit matt färg och i fint skick. Användbart både till förvaring och prydnadssaker. Passar i de flesta rum. Kanske i sovrummet att förvara sängkläder i, i barnrummet till leksaker och kläder, i hallen eller varför inte i badrummet om det får plats... Bredd 124 cm, höjd 174 cm, djup 29 cm. Pris 2200:- En charmig gammal snurrpall. Pris 175:- Sakerna finns i Valbo. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag flyttar och säljer mina musikgrejor. 1st Chair är en sjukt bra trumpall, mjuk med något sammetsaktigt i toppen. Men det bästa är att den är pneumatisk och att du kan sitta sjukt högt eller rätt lågt. Den "fjädrar" schysst också. Jag gillar den jättemycket och om du sitter på en sån där sketen snurrpall som ingick i trumköpet så kommer det vara ljusårs skillnad. Modellen heter HT650C och kostar runt 1500:- ny på internet. Hämtas.