Quantcast
Till salu inom: ”

solfolie upprullningsanordning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Beg Upprullningsanordning Standard: stativ med rattar i plast, vitlackerat aluminiumrör för fast montage Solfolie ca 3.30x7 m ingår.
Solfolie med upprullningsanordning i aluminium och rostfritt. Passar till rektangulär pool 3,5 x 7 m.
Upprullningsanordning för solfolie. Poolbredd 4 meter. Fast montage. Nypris 6500 nu 2000.
Nytt solfolie 503cm x 1000cm emballerat, råformat (rektangulärt). Passar perfekt till 5x10m pool, och kan lätt klippas till för perfekt passform. Finns att hämtas i Folkpool Täby butiken (Arninge C). NU ENDAST: 4000:- ord Pris: 5800:- Folkpools extra kraftiga (400 micron) UV-stabiliserade solfolie som består av dubbel polyeten med inneslutna luftkuddar är också ett poolöverdrag. Den flyter på vattnet och förhindrar effektivt avdunstning och värmeavgivning. Den har låg vikt och är därför extra lätt att lägga på och ta av. Du kan med fördel komplettera den med vår upprullningsanordning för poolöverdrag. Solfolien är blåtonad transparent vilket gör att poolbelysningen framträder vackert när det skymmer. Tack vare att folien är något transparent och har luftkuddar fungerar solfolien även som poolvärmare eftersom den verkar som en solfångare. Den absorberar solvärmen som överförs till vattnet och undersidan är silverbelagd så att värmen återreflekteras vilket gör den upp till 18% effektivare än utan. Klorförbrukning och algtillväxt minskar och poolen blir mer lättskött. Solfolien är mycket lämplig för inomhuspooler som värme- och avdunstningsskydd. Finns att hämta i Folkpool Täby butiken. (Arninge C). Frakt ingår ej.
Poolöverdrag av kraftig isolerande solfolie med upprullningsanordning för fast montage, allt av märke Folkpool Passar 3 x 6 m pool

... eller prova att söka på pooltäckning solfolie bubbelplast