Quantcast
Till salu inom: ”

solifer artic 45t säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är nu dags att sälja våran husvagn då intresset svalnat. En Solifer Artic 45T Årsmodellen är 1980, men är välbevarad. Gasolplattor och kyl+ ett litet frysfack. Radio och tv finns om det önskas. Det är en bra husvagn till den lilla familjen t.ex. då den har en dubbelsäng fram och två enkel sängar bak. När det inte är bäddat fram så är det en hörnsoffa med ett bord. Värmen och varmvattnet fungerar bra. Kan skicka fler bilder om så önskas.
Hej. Nu ska husvagnen säljas pga att vi skaffat en annan. Det är som rubriken säger en solifer artic 45 t, den är besiktigad 2/7-14 till 30/06-16 och skattad. Sitter nya däck på o relativt ny taklucka i badrummet. Gasoltub finns och bra isabella förtält. 5st bäddar. Allt fungerar som det ska. Det som behövs att fixas är byta "stora takluckan" samt en liten fuktskada i framdelen, det varken syns eller luktar. Billigare vid snabb affär men priset diskuteras på plats. Talar enbart svenska Mvh Bosse
Husvagn Solifer säljes. Nyrenoverade bromsar. Besiktigad till 2012-08-01.
Solifer 45T -årsmod-79 i vettigt skick är obes.oskattad. Lätt att dra efter bilen väger 1000kg totalvikt.Har varit besiktad förra året. Tel-073-5137895. Pris 9500kr eller byte ge förslag.
Vi säljer vår husvagn som är fuktskadad men har ett fint underrede. Avställd sedan flera år tillbaka. Kan plockas delar om man är lite händig.