Quantcast
Till salu inom: ”

spegelgarderob ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag vill sälja min bäddsoffa, köpte den för cirka 1½ år sedan på IKEA. Vill nu sälja den på grund av flytt. Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel. Jag säljer den för halva priset. Jag säljer också min spegelgarderob med 6 hyllor för 300 kr. Längd: 2 m Bredd: 50 cm Djup: 60 cm Köper ni allt får ni det för 1600. Kontakta mig via mail eller telefon om du är intresserad. Mvh Cecilia
Passa på och fynda!! Till salu: 3 st Billy vitrinskåp/bokhyllor med glasdörrar 1 st underskåp med trädörrar. Spotlights finns installerade på insidan. Nypris, ca 4 400 kr + kostnad för spotlights Säljs fortfarande på IKEA, kolla gärna på: www.ikea.se Jättefina, inte alls slitna, Nyskick!! Billigare vid snabb affär :) och begagnad 3-dörrars spegelgarderob på köpet till den som vill ha den :) Svar via Mail tack.
Stilren garderob med spegel. Mycket bra skick, knappt använd sedan den köptes. Nypris 2000:- Höjd 202 cm, bredd 60 cm, djup 60 cm (varav spegel 193x60x2 cm). Ingår stång för galgar samt 6 flyttbara hyllplan, varav 4 st är oanvända i originalförpackning. Spegeldörren är helt repfri och kan även användas som fristående spegel. Dess handtag är monterat med 2 skruvar på spegelns baksida och behövs egentligen inte för att öppna dörren - välj vad du tycker är snyggast. OBS att denna modell är bredare än de nuvarande i IKEAs sortiment som är 50 cm breda. Bilder kan mejlas.
Fin garderob i björkfanér med spegel, allt i mycket gott skick då jag bara använt den i två år. Nypris 2000:- Mått 202 cm hög, 60 cm bred, 60 cm djup. Spegeldörren är 193 cm hög, garderobsstommen har en sockel. Garderobens stång och 6 hyllplan är flyttbara, 4 av hyllplanen är kvar i originalförpackningen oanvända. Dörren kan användas som fristående spegel om man vill, metallhandtaget kan enkelt tas bort och behövs egentligen inte för att öppna dörren. Välkommen att ringa om du är intresserad! Jag kollar sällan mejlen. Garderoben finns vid Fridhemsplan.
Två garderober med dubbeldörrar, två garderober med enkeldörrar och två spegelgarderober säljes. Garderoberna är i mycket gott skick och säljes på grund av plats brist. Garderoberna är mycket fina och fräscha och kommer från ett rök och djurfritt hem. (spegelgarderoberna och garderoberna med en dörr är ej med på bild) GARDEROBERNAS MÅTT: De med dubbeldörrar: 237x100x37 De med en dörr: 237x50x37 Spegelgarderober: 237x50x37 PRIS: Spegelgarderoberna: 500:- tillsammans De vita garderoberna: 1000:- tillsammans så länge annonsen är kvar finns garderoberna kvar. Finns i Haninge.